توروخدا هرکدوم راهکار دارین بهم بگین ما متاسفانه وضعیت خوبی نداریم نمیتونیم خونه بخریم یا اجاره بدیم با مادرشوهرم تو یه ساختمان طبقه جدا میشینیم شوهرم بیش از حد بچه ننه اس تو 5تت بچه مادرش این چهارمیه و فقطم این تونسته ازدواج کنه بقیه همه مجرد شوهرم امروز8صبح رفته بالا تا10.عصرمادرش اومده با هم رفتن بیرون 7برگشته دوباره رفته تا9الان دوباره رفته هرچقدر مبگم12شبه پنجشنبه اس همه مردا الان کنار زنشونن تو میری بالا گوش نکرد و رفت سه ساله عروسی کردیم نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم وقتی هم هس یا تو تلگرامه یا پا تی وی چکار کنم
یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تا چندسال همینه . یکم طول میکشه ولی خوب میشه . ما هرشب واویلا داشتیم سره خونه مامانش . یا واقعا میرفت یا الکی درو باز و بسته میکرد که من فکر کنم رفته بعد که پشت سرش فحش میدادم میپرید بیرون خودشو نشون میداد. به هرحال یا میرفت یا ادا درمیاورد و میرفت رو اعصابم
عزیزم تا چندسال همینه . یکم طول میکشه ولی خوب میشه . ما هرشب واویلا داشتیم سره خونه مامانش . یا واقع ...
مردا همینن بفهمن نقطه ضعفتو ازش استفاده میکنن شوهر منم همچین بود سال اول ازدواجمون زیاد میرفت حساسیت منو دید بدتر کرد اما بعدش بهش گفتم خوددانی میری برو اما بدون با لج کردنت منو از خودت دور میکنی یه روز پشت سرتو نگاه میکنی میبینی دیگه من نیستم که پایین منتظرت باشم از اون موقع خیییلی بهتر شده حساسیتتونو به شوهراتون مشخص نکنین
شوهری که مادری باشه هیج جوره درست نمیشه الانم که نزدیک ۴ ساله ازاون خونه اومدیم بیرون یک. وز درمیون اونجاست روزی هم که نمیره مادرش هزاربارزنگ میزنه.یعنی کوچکترین مشکل بی اساسی داشته باشن این باید بره اونجا حالا یه برادرشوهردارما که ازدواج کرده وجای قبلی مانشسته ۳تا خواهرشوهر گرگ دنیادیده هم دارما ولی شوهر من جور کششونه
من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش
دوستان ممنونم از مشورتهاتون در ضمن من آندومتریوز دارم که عامل به وجود اومدنش استروژن بالاس.استروژونم وقتی آدم حرص میخوره و استرس داره میره بالا اینه که میگم غصه بیماریمو بدتر میکته
یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
خیلی برام دعا کنید سلامت بسم باز و بچه دار بشم اکه میشه از این خونه زودتر برم یه بار یکی بهم گفت شاید مصلحت خدا اینه که تو خونه جدیدت بچه دار بشی نمیدونم شاید واقعا