2777
2789
عنوان

چکارش کنم وحشتناک بچه ننه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 46 پست
شاعرک این استیکرات چرا درشتن؟ منم میخام😭

کیبوردم مجازیه، می زنم رو سایز لارج! 

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  

شوهر من مشکل ناباروری هم داره دکتر بهش گفته باید هفته ای سه بار نزدیکی کنی 1بارم نمیکنه از بس میره بالا

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تلاش کردم حتی مشاوره هم رفتیم آخرش گفت تو هرچی بگی نرو من بیشتر میرم

خب آخه چرا اینقد میره؟ منم با مادر شوهرم تو یه ساختمونم شوهرم هر روز میره ولی زیاد نمیمونه.

ببخشید میپرسم چه مریضی داری که میگی از غصه اس؟

عزیزم تا چندسال همینه . یکم طول میکشه ولی خوب میشه . ما هرشب واویلا داشتیم سره خونه مامانش . یا واقعا میرفت یا الکی درو باز و بسته میکرد که من فکر کنم رفته بعد که پشت سرش فحش میدادم میپرید بیرون خودشو نشون میداد. به هرحال یا میرفت یا ادا درمیاورد و میرفت رو اعصابم

خدایا پسر💙 و دخترِ💖 گل منو برام نگه دار 

من ۱۰ سال بامادرشوهرم بودم شوهرمنم عین شوهرتو سروتهشو میزدی اونجابود بعدکه من اعتراض کردم فکرمیکنی چی شد؟بدبخت ترشدم مادرش صبح ساعتای ۹زنگ میزد میومدتو ۱شب میرفت تازه یه ظرف غذاهم میبرد که نصفه شب گشنش نشه برادرشوهرمم مجردبود اونم ناهاروشام میومد.تازه ازاون بدترررر مهموناش میومدن در میزدن میدیدن نیست راهشونو میکشیدن میومدن بالا

بخدا ۱۰ سال اینجوری زندگی کردم پیرشدم تواون خونه لعنتی.خداازشون نگذره

من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش
عزیزم تا چندسال همینه . یکم طول میکشه ولی خوب میشه . ما هرشب واویلا داشتیم سره خونه مامانش . یا واقع ...

مردا همینن بفهمن نقطه ضعفتو ازش استفاده میکنن شوهر منم همچین بود سال اول ازدواجمون زیاد میرفت حساسیت منو دید بدتر کرد اما بعدش بهش گفتم خوددانی میری برو اما بدون با لج کردنت منو از خودت دور میکنی یه روز پشت سرتو نگاه میکنی میبینی دیگه من نیستم که پایین منتظرت باشم از اون موقع خیییلی بهتر شده حساسیتتونو به شوهراتون مشخص نکنین 

خدا بزرگه امیدتو از دست نده

شوهری که مادری باشه هیج جوره درست نمیشه الانم که نزدیک ۴ ساله ازاون خونه اومدیم بیرون یک. وز درمیون اونجاست روزی هم که نمیره مادرش هزاربارزنگ میزنه.یعنی کوچکترین مشکل بی اساسی داشته باشن این باید بره اونجا حالا یه برادرشوهردارما که ازدواج کرده وجای قبلی مانشسته ۳تا خواهرشوهر گرگ دنیادیده هم دارما ولی شوهر من جور کششونه

من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش
شوهر من مشکل ناباروری هم داره دکتر بهش گفته باید هفته ای سه بار نزدیکی کنی 1بارم نمیکنه از بس میره ب ...

خب اول مستقل شید بعد به فکر بچه باش که فردا حرص نخوری که زیر خونه مادر شوهرم تو بچه داریم دخالت می کنه و ال و بل....

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  

دوستان ممنونم از مشورتهاتون در ضمن من آندومتریوز دارم که عامل به وجود اومدنش استروژن بالاس.استروژونم وقتی آدم حرص میخوره  و استرس داره میره بالا اینه که میگم غصه بیماریمو بدتر میکته

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون

خیلی برام دعا کنید سلامت بسم باز و بچه دار بشم اکه میشه از این خونه زودتر برم یه بار یکی بهم گفت شاید مصلحت خدا اینه که تو خونه جدیدت بچه دار بشی نمیدونم شاید واقعا

خب آخه چرا اینقد میره؟ منم با مادر شوهرم تو یه ساختمونم شوهرم هر روز میره ولی زیاد نمیمونه. ببخشید ...

تو پست دو تا به آخر گفتم عزیزم

خوشبحالت.برا منم دعا کن مشکلم حل بشه.

ان شاءالله مشکلت هرچی هست حل بشه به حق خدا و انسانهاوفرشته های پاکش ان شاءالله آمین

کاش بتونی حداقل چندشب بخونی حتی اگه ثلث شب نمیتونی سرشب بخونی انقده قشنگ مشکلت حل میشه که فکرشو نمیکنی

همینطور با نماز کن فیکون تو گوگل هست عالیه یعنی واقعا عالیه