2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شد زندگیم💔

1175 بازدید | 47 پست

چرا همیشه دوسم داشت حالا دیگ نداره بهم توهین میکنه و براش مهم نیستم ،‌چون خوب بودم باهاش ؟ چون همیشه محبت میکردم ؟ رفتار بدشو فراموش میکردم ؟ چون ‌خودم برای آشتی پیش قدم میشدم؟ بخاطز اینه بنظرتون ؟

همه دنیام دخترم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه عادی شده همه چی شما هم خیلی چیزا رو باید ندیده نشنیده بگیری اما هیچوقت دیگه برای آشتی پیش قدم نشو هم بدعادتش میکنی هم یه عمر باید سواری بدی مردا جنبه این همه از خود گذشتگی ندارن دست خودشون نیست ذاتا جنبه ندارن خدا نذاشته تو وجودشون 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
هرچی خواستم و نگفتم از همه چی گذشتم از خانوادم همه چی...

بزرگترین اشتباه که منم این اشتباه رو کردم 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
دیگه عادی شده همه چی شما هم خیلی چیزا رو باید ندیده نشنیده بگیری اما هیچوقت دیگه برای آشتی پیش قدم ن ...

من از ناراحتی خوابم نمیبره اون راحت میخوابه بخدا من از همه لحاظ بهترم تعریف نمیکنم از خودم ولی فک نمیکردم یروز بیاذ ک اینجوری شه

همه دنیام دخترم❤️
خب بعدش چیکار کردی؟الان زندگیت چطوره

هیچی بعد از این که به خودم اومدم با جنگ و دعوا حق مو خواستم نشد بازم نمیده و همه کارام شده وظیفه و توقع شو بیشتر هم کرده ..دیگه به هیچ کار و حرفش اهمیتی نمیدم ....تحقیر فحش توهین تهمت  کتک بی ارزشی همه همه رو سرم آورد 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
هیچی بعد از این که به خودم اومدم با جنگ و دعوا حق مو خواستم نشد بازم نمیده و همه کارام شده وظیفه و ت ...

پس منم اینجوری میشم😔‌منی‌ ک مثلا ازدواج عاشقانه ای داشتم 

همه دنیام دخترم❤️

چند ساله ازدواح کردین؟

مگه ادم از خانواده ش بخاطر کسی میگذره؟؟؟تو که از هم خونهات گذشتی چطور انتظار داشتی یک مرد کهکه هیچ نسبت خونی باهات نداره و با یک خطبه اومده و با یک خطبه هم میره ازت نگذره؟

سعی کن تمام اشتباهات رو حبران کنی....خودت رو اصلاح کن تا زندگیتم اصلاح بشه

⁦♥️⁩