2777
2789
عنوان

مادر بودن خیلی سخته😭 تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 52 پست
تخم بلدرچینم خوشمزه است تاحالادادی بخوره؟

اره دادم فهمید و بدش اومد جوریکه تا یه مدت نیمرو هم نمی خورد. گفتم چ غلطی کردم همون نیمرو هم که میخورد نمیخوره. اصلا انقد بدغذاس یه چی میگم یه چی میشنوی خواهر! میوه ولی میخوره زیاد بهش میدم موز و سیب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دادم فهمید و بدش اومد جوریکه تا یه مدت نیمرو هم نمی خورد. گفتم چ غلطی کردم همون نیمرو هم که میخو ...

بچه ی منم فوق العاده بدغذاست 

یعنی حتی خوراکی که بچه های دیگه سر ودست میشکنن براش خیلی کم وبی اشتهامیخوره 

ولی بازم میگم بچت خیلی هم سالمه الکی نگران نباش 

این دکتراآدموالکی نگران میکنن ماهم هرباربردیمش اینقدردعواکردن که وزنش کمه واین وبده اونو بده 

آخرش یه باربادکتردعوام دراومد گفتم خانم دکترچی میگی هرسری این وبده اونوبده بخوره 

بچه ی من بخورنیست اگه میخوردکه بانون خالی هم چاق میشد

بچه ی منم فوق العاده بدغذاست  یعنی حتی خوراکی که بچه های دیگه سر ودست میشکنن براش خیلی کم وبی ...

سلام عزیزم هستی؟ میخاستم باهات حرف بزنم.

اگه یادت باشه تو همین تاپیک ک زدم درمورد بدغذایی بچه ها باهم صحبت کردیم. گفتم دخترم کم وزنه دکتربراش سن استخوانی نوشته و یکسری ازمایش که امروز انجام دادم ولی جوابش۱۰ روز دیگه حاضرمیشه اما عکس مچ دستو گرفتم که دکترگفت سن استخوانیش ۳سال و ۶ماهه و ازسن تقویمی اش کمتره. 😔خیلی نگرانم 😔

سلام عزیزم هستی؟ میخاستم باهات حرف بزنم. اگه یادت باشه تو همین تاپیک ک زدم درمورد بدغذایی بچه ها با ...

سلام عزیزم من تابه حال عکس مچ دستشو نگرفتم ببینم سن استخوانیش چنده 

به دکترنشون دادی چی گفت؟؟

سلام عزیزم من تابه حال عکس مچ دستشو نگرفتم ببینم سن استخوانیش چنده  به دکترنشون دادی چی گفت؟؟

پزشکی ک عکسوگرفت گفت جای نگرانی نیست اما هنوز نبردم به دکترخودش نشون بدم. گفتم جواب ازمایشاش بیاد بعد همرو باهم ببرم نشون بدم