2777
2789

میخام تو مراسم عقدش با مانتو شلوار برم😐🤣🤣🤣🤣

خیلی عالیه نه؟🤣🤣🤣😮‍💨😮‍💨ینی دختر از من بیخیال تر دیدین نه خداییی دیدین؟🤣🤣😑 داییم یهویی رفت خاستگاری  یهوییم عقدش کرد ( منظورم از یهویی ۲ماهه) من دوماه وقت داشتم برم بخرم نرفتم🤣خیلی تنبلمممم

کلی بازارم رقتم اینمدت ولیحس پرو کردنو این مغازه اون مغتزه گشتن نداشتم 😐😂منطقمم اینه ادما مگ همون ادما نیستن زنداییمم پسفردا ممکنه حتی با لباس خونگی ببینه منو خو دیگ چه فرقییی داره  بخای لباس چی بپوشی 😔🤣( ازجمله نوشته های یک تنبله فصل ۶  صفحه )😁😁😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واییی طرز فکرت خیلی باحال بود تا الان از این دید بهش نگاه نکرده بودم😂😂ولی لباس بپوش بعدا پشیمون میشی یهویی

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
واییی طرز فکرت خیلی باحال بود تا الان از این دید بهش نگاه نکرده بودم😂😂ولی لباس بپوش بعدا پشیمون می ...

وقتی تنبل باشی انواع طرز فکرا میاد سراغت😂😑

والا مگ شنبه برم خرید ک اونم واقعا حسش نیست  بابا یشبه کی یادش میمونه من چی پوشیدم😐😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
وقتی تنبل باشی انواع طرز فکرا میاد سراغت😂😑والا مگ شنبه برم خرید ک اونم واقعا حسش نیست بابا یشبه ک ...

اینم حرفی، نه والا کلی ادم هست ک دقت میکنن دیدم ک میگم😂🤌🏻

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
اینم حرفی، نه والا کلی ادم هست ک دقت میکنن دیدم ک میگم😂🤌🏻

عه طرف خومو ایطورن‌ ولی خو  سیم مهم‌ نیسا