2777
2789
عنوان

مادر بودن خیلی سخته😭 تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 52 پست
دختر منم اونجوریه بخدا چهار ساله و نیمشه قدش ۸۵ تازه نه شیر میخوره نه چیز مقوی بشقابو میگیرم دستم می ...

بخدا اینم چیز مقوی دوست نداره و نمیخوره، بادام براش گرفتم روزی چندتا به هزار مصیبت بهش میدم.😭 چیزی رو نخواد بخوره و دوس نداشته باشه گریه زاری راه میندازه ، اون چیزو با بدبختی بهش میدم میخوره اما فک نکنم هیچ تاثیری داشته باشه انقد ک این گریه میکنه و به زور قورتش میده

منم همینطوری بودم دقیقا انقد زیاد بود ک سه چهار سال معده درد زیاداا هیچی نمی‌خوردم انقد لاغر بودم ک خدا می‌دونه وضعیتم بد بود همه میگن هنوز ولی به سن بلوغ ک رسیدم یهو چاق شدم 

قدمم بلند بود البته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان بچت چیزیش نیست باورکن  

اصلانگران نباش 

خداروشکرسالمه باهوشه وپرجنب وجوش 

کم میخوره همشم به سوخت وسازفعالیتش میره 

من کاملانگرانیت رودرک میکنم دخترمنم مثله دخترخودت ریزه میزه اسن 

ولی بچه روباخودش مقایسه کن نه بچه های دیگه

اسی اهمیت نده بهش 

انگار نه انگار

بش بگو غذا آماده س هر وقت گرسنه ت شد بگو برات بکشم همین 

خودش اینقدر چیز نمیخوره ک آخر گرسنه ش میشه

من دختر خاله م با بچه ش همین کارو کرد الان اوکی و خوب هر وقت گرسنه ش بشه میخوره 

با شیر خشک ببه جونیور براش فرنی و شیرکاکائو و این جور چیزا درست کن

من آخرسر بستمش به شیر خشک

الان ۷ سالشه میخوام ریورس جونیور بدم بهش

از مولتی ویتامین و اشتها آور بهتره

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

کی گفته وزنش کمه پسر من کلاس دومه وزنش ۲۳و نرماله چون همسرمم اینجوری بوده بقول خودشون ژن خوب دارن الکی نگرانی فقط شربت اشتها بده بهش...و بزار هرچی دوست داره بخوره پسر بزرگم کلاس چهارمه انقدر بدغذا بود الان خداروشکر همه چی میخوره واسه همین نگران دومی نیستم میگم خوب میشه شما فقط هله هوله نده بهش بعدم سعی کن بزاریش تو محیطی که همسناش هستن بچه ها اصولن به چشم هم چیزی میخورن ..انشالله اوکی میشه

اسی جان بچت چیزیش نیست باورکن   اصلانگران نباش  خداروشکرسالمه باهوشه وپرجنب وجوش  ...

انشاالله همینطور ک شمل میگید باشه عزیزم..

اره بخدا فعالیشم خیلی زیاده انقد بازی میکنه و جنب وجوش داره، ازنظر هوش هم ماشالا خیلی باهوشه

بخدا اینم چیز مقوی دوست نداره و نمیخوره، بادام براش گرفتم روزی چندتا به هزار مصیبت بهش میدم.😭 چیزی ...

باید یه دوره ولش کنی زیاد حساس نشی روش بدتر لج میکنه.یا قلقشو بدست بیاری الان دختر من گوشی بدم نگاه کنه سنگم بدم میخوره چون میگم نخوری گوشیو میگیرم ازت ولی گوشیرو هم زیاد دادنی عادت میکنه دیگه نمیدم بهش اونم غذا نمیخوره به زور میدم یه مدته دیگه لج نمیکنم همش بگم بخور بخور میگم گشنه شد خودش میگه یه کم بهتر شده

کی گفته وزنش کمه پسر من کلاس دومه وزنش ۲۳و نرماله چون همسرمم اینجوری بوده بقول خودشون ژن خوب دارن ال ...

این بدغذاییش کشته منو انگاراین بچه اصلا گشنش نمیشه، سعی میکنم چیزایی ک دوسداره بدم بخوره، هله هوله ک اصلانمیدم، تخم مرغ آبپز دوسداره البته فقط سفیده اش رو ، نیمرو هم میخوره، شیرم میخوره ، سیب زمینی و همین! گوشت نمیخوره اصن 😩

من دخترم قدش ۱۰۰ وزنش ۱۵ سه سال و نیمه حالا من نگرانم نکنه قدش بیش از حد بلند شه هر چی نرمالش خوبه اما از قدش نگرانم 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
شربت اشتها بهش بده ، زینک بده  دکتر مکمل براش ننوشت؟ شیر خشک بالای ۳ سال نمیخوره بهش بدی؟‌

بخدا زینکم میده روزی ۵ سی سی. شیرخشک ک نوزادم بود نخورد ، الانم نمیخوره، دوس نداره اصن