دخترم ۴سالو نیمه، خیلی لاغر و کم وزنه ؛ ۱۳ کیلوعه قدشم ۱۰۰ ، دکترگفت وزنش خیلی پایینه و معادل یه بچه ۳ سالهست، البته خیلی بدغذاست و به زور باید چیزی بهش بدم بخوره، بخدا دارم دق میکنم، از همه همسالاشان کوچولو تره، دکتربراش عکس مچ دست نوشته برای فهمیدن سن استخوانی، نگرانیم بیشتر شد، بچه من پارسال ۱۳کیلوبود الانم همون ۱۳ ، یک کیلوهم اضافه نکرده، همسرم قدش ۱۸۰ و خودمم ۱۷۰ هستم، مامانم میگه خودتم بچه بودی همینجوری بودی، من اخه خودم دیر پریودشدم دوم دبیرستان بودم که پریودشدم. تروخدا بگید تجربه ای دارید دراین مورد؟ همچین بچه ای دیدید اطرافتون؟ بچه من کی یذره وزن میگیره خدایا.. خیلی نگرانم چیکارکنم😞 وزن تولدش ۳کیلو بود، ازهمون موقع رشدش کم بود مثلا ۱۰ ماهش بود مثل ۶ ماهه بود، همیشه عقب بوده رشدش از بقیه هم سن و سالاش
دختر منم اونجوریه بخدا چهار ساله و نیمشه قدش ۸۵ تازه نه شیر میخوره نه چیز مقوی بشقابو میگیرم دستم می ...
بخدا اینم چیز مقوی دوست نداره و نمیخوره، بادام براش گرفتم روزی چندتا به هزار مصیبت بهش میدم.😭 چیزی رو نخواد بخوره و دوس نداشته باشه گریه زاری راه میندازه ، اون چیزو با بدبختی بهش میدم میخوره اما فک نکنم هیچ تاثیری داشته باشه انقد ک این گریه میکنه و به زور قورتش میده
منم همینطوری بودم دقیقا انقد زیاد بود ک سه چهار سال معده درد زیاداا هیچی نمیخوردم انقد لاغر بودم ک خدا میدونه وضعیتم بد بود همه میگن هنوز ولی به سن بلوغ ک رسیدم یهو چاق شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با شیر خشک ببه جونیور براش فرنی و شیرکاکائو و این جور چیزا درست کن
من آخرسر بستمش به شیر خشک
الان ۷ سالشه میخوام ریورس جونیور بدم بهش
از مولتی ویتامین و اشتها آور بهتره
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
کی گفته وزنش کمه پسر من کلاس دومه وزنش ۲۳و نرماله چون همسرمم اینجوری بوده بقول خودشون ژن خوب دارن الکی نگرانی فقط شربت اشتها بده بهش...و بزار هرچی دوست داره بخوره پسر بزرگم کلاس چهارمه انقدر بدغذا بود الان خداروشکر همه چی میخوره واسه همین نگران دومی نیستم میگم خوب میشه شما فقط هله هوله نده بهش بعدم سعی کن بزاریش تو محیطی که همسناش هستن بچه ها اصولن به چشم هم چیزی میخورن ..انشالله اوکی میشه
بخدا اینم چیز مقوی دوست نداره و نمیخوره، بادام براش گرفتم روزی چندتا به هزار مصیبت بهش میدم.😭 چیزی ...
باید یه دوره ولش کنی زیاد حساس نشی روش بدتر لج میکنه.یا قلقشو بدست بیاری الان دختر من گوشی بدم نگاه کنه سنگم بدم میخوره چون میگم نخوری گوشیو میگیرم ازت ولی گوشیرو هم زیاد دادنی عادت میکنه دیگه نمیدم بهش اونم غذا نمیخوره به زور میدم یه مدته دیگه لج نمیکنم همش بگم بخور بخور میگم گشنه شد خودش میگه یه کم بهتر شده