دخترم ۴سالو نیمه، خیلی لاغر و کم وزنه ؛ ۱۳ کیلوعه قدشم ۱۰۰ ، دکترگفت وزنش خیلی پایینه و معادل یه بچه ۳ سالهست، البته خیلی بدغذاست و به زور باید چیزی بهش بدم بخوره، بخدا دارم دق میکنم، از همه همسالاشان کوچولو تره، دکتربراش عکس مچ دست نوشته برای فهمیدن سن استخوانی، نگرانیم بیشتر شد، بچه من پارسال ۱۳کیلوبود الانم همون ۱۳ ، یک کیلوهم اضافه نکرده، همسرم قدش ۱۸۰ و خودمم ۱۷۰ هستم، مامانم میگه خودتم بچه بودی همینجوری بودی، من اخه خودم دیر پریودشدم دوم دبیرستان بودم که پریودشدم. تروخدا بگید تجربه ای دارید دراین مورد؟ همچین بچه ای دیدید اطرافتون؟ بچه من کی یذره وزن میگیره خدایا.. خیلی نگرانم چیکارکنم😞 وزن تولدش ۳کیلو بود، ازهمون موقع رشدش کم بود مثلا ۱۰ ماهش بود مثل ۶ ماهه بود، همیشه عقب بوده رشدش از بقیه هم سن و سالاش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.