2777
2789

دخترم ۴سالو نیمه، خیلی لاغر و کم وزنه ؛ ۱۳ کیلوعه قدشم ۱۰۰ ، دکترگفت وزنش خیلی پایینه و معادل یه بچه ۳ ساله‌ست‌، البته خیلی بدغذاست و به زور باید چیزی بهش بدم بخوره، بخدا دارم دق میکنم، از همه همسالاشان کوچولو تره، دکتربراش عکس مچ دست نوشته برای فهمیدن سن استخوانی، نگرانیم بیشتر شد، بچه من پارسال ۱۳کیلوبود الانم همون ۱۳ ، یک کیلوهم اضافه نکرده، همسرم قدش ۱۸۰ و خودمم ۱۷۰ هستم، مامانم میگه خودتم بچه بودی همینجوری بودی، من اخه خودم دیر پریودشدم دوم دبیرستان بودم که پریودشدم. تروخدا بگید تجربه ای دارید دراین مورد؟ همچین بچه ای دیدید اطرافتون؟ بچه من کی یذره وزن میگیره خدایا.. خیلی نگرانم چیکارکنم😞 وزن تولدش ۳کیلو بود، ازهمون موقع رشدش کم بود مثلا ۱۰ ماهش بود مثل ۶ ماهه بود، همیشه عقب بوده رشدش از بقیه هم سن و سالاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همش جوش خورد و خوراک بچه داریم  خدا بهت صبر و توان بده انشالله که بچت وزن بگیره اروم بشی

بخدا ازدست خورد و خوراو این بچه میخام دق کنم، بچه های فامیلو می بینم ک چجوری با اشتها غذا میخورن بچه من با زور و بدبختی

شربت زینک از داروخونه بگیر بده بهش اشتهاش باز شه بهش سویق گندم بده بریز تو ماست و دوغ بخوره

پلو سیب زمینی با کره برای وزنش خوبه

برای قدش سبزیجات خورد کن تو ماست بهش بده

ابمیوه بهش بده

دیگه یه مدت مرتب بده ببین چه تغییری میکنه

اگه خودتم اینطور بودی ژنیه زیاد نگران نباش ولی پیگیر باش منم اینطورم  با قد ۱۷۰ سالهاس روی ۶۰ ...

اره پیگیرهستم، نمی تونم همین جوری ولش کنم، نگران قدش در آیندم،