2777
2789

سالاد اره ،ولی سوپ نه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا که اینستاگرام انتخاب غذایی بین دو چیز که کالری بیشتر یا کمتری دارن میزارن ازونجا استفاده کن .

ارزش غذایی چیزایی که میخوای بخوری و چک کن نه اینکه بگی چون سوپ هست اشکال نداره هرچقدر بخوام میتونم بخورم.

.

همسر من رژیم گرفته از یه ماه قبل عید و خدایی خوب کم کرده 

پیش غذا استفاده میکنه ظهر یه پیاله حبوبات با نمک و روغن زیتون شب ماست و خیار و گردو و نعناع و گل محمدی و کشمش 

دکتره گفته هر چی که قبلاً میخوردی میتونی بخوری فقط کمش کن مثلاً یه بشقاب برنج میخوردی بکنش نصف بشقاب 

پیش غذا و میان وعده استفاده کن

میگن حبوبات بپزی عالیه مثلا شروع کنی ... نخود و عدس یا با لوبیا بپزی ... آبکی بخوریشوم هم مقویه هم لاغر کننده منم تنبلیم میاد درست کنم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

من گشنم باشه آبم بخورم سیر میشم    

وای من ۵ لیوان آب بخورم معدم پر میشه یه دقیقه بعد ضعف بدی میکنم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜