2777
2789
عنوان

از اکساتون چخبر؟

650 بازدید | 76 پست

از عشقای سابقتون چه خبر؟ هنوز درگیرشونین؟اونا چی به فکرتونن؟

کجان الان وقتی باتون بودن بهتر بودن یا الان جای بهتری ان؟

اینکه کجاست و چیکار میکنه یا اصن هنوزم بهم فک میکنه میکشه منو همیشه به این فک میکنم با اینکه من هر دو روز میبینمش ولی خب اصلن به روی هم نمیاریم من هرچقدرم عاشقش باشم و به فکرش باشم اصن بش نشون نمیدم به هیچوجه نمیدونم اونم واقعا براش مهم نیستم یا اونم بم فک میکنه نمیدونم واقعن

کاش میتونستم بفهمم بم فک میکنه یا نه 

ما بعد از اینکه کات کردیم هنوز هم دوستیم با هم حرف میزنیم تولدامونو یادمون نمیره تولدا میریم پیش هم کادو میگیریم من امسال براش کادو گرفتم ولی ماه پیش تولدم بود هم وقتی حضوری دیدمش تبریک گف هم یه فیلم خیلی قشنگ برام فرستاد ولی برام کادو نگرف 

نمیدونم شاید پول دستش نبود

ولی میخام بدونم بم فک میکنه؟

اکس من فک کنم با یکی دیگس 

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اکسم بود، بعد خواستگارم شد 

الانم استرالیاست 

هرازگاهی پیجشو نگاه میکردم شوهرم فهمید آن فالوش کردم 

ولی خداشاهده از روی علاقه دنبالش نمیکردم، از روی کنجکاوی بود 

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️

بیشتر اکسای من تا قبل ازدواجم هر چندماه یه بار سر و کلشون پیدا میشد حتی کسی که سال ۹۲ توی فیس بوک باهاش دوست شدم یه بارم دیدمش هی پیگیر بود 😂پسرا همیشه برمیگردن 

چه فایده ای داره کادو گرفتنتون جز عذاب بیشتر برا خودت 

منم بعضی وقتا دلم میخاد هرچی ازش کادو گرفتم بندازم دور ولی دغدعه من اینه که اونم بم فک میکنه یا نهه فقط منه گاووم ک انقد بش اهمیت میدم

خداروشکر ندارم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ازش متنفرم 

عقد کرد بعد تو عقد جداشدن خیر ندیده خیلی بلا سرم آورد من شنیدم بخاطر خیانت جدا شدم البته برام‌مهم نی شوهرم واقعا خیلی بهتر از اونه 

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜