2777
2789

بخاطر کنفرانس و امتحانا خیلی فشار و استرس روم بود بیدار میموندم میخوندم ولی اصلا شب یک ساعتم نشد راحت بخوابم.  چشام درد میکنه انگار نمیتونم ببندمشون.  هروزم از صبح زود کلاس دارم و امتحان و... 🥺  وای چرا این طوری شدم.  الان دو ساعته که کتابم گذاشتم کنار و نمیخونم.  ولی از چشم درد نمیتونم بخوابم دلم میخواد باز نگهشون دارم.  استرس دارم دوسه ساعت دیگه باز صبحه و باید برم. در طول روزم که بچه هام بیدارن نمیشه بخوابم. خیلی فشار و خستگی رومه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خسته نباشی نیاز به استراحت جسمی و روحی داری ظرفیتت تکمیل شده برای همین دیگه جیز جدیدی توی ذهنت نمیره از کسی برای انجام کارهات کمک بگیر ریلکس کن اگر میتونی برو طبیعت گردش به قول خودمون نفسی تازه کن

سه روز نخوابی توهم میزنی و اسم خودت هم نمیدونی و بعد این مدت تو کما و بیهوشی

نخوابیدم دیگه انقد عجیبه؟ شاید شبی نیم ساعت یک ساعت چرت زدم. ولی چند شبم پشت هم یادمه تا خود صبح بیدار بودم

الان مشکلم اینه دیگه نمیتونم بخوابم.  چشام میسوزه و درد میکنه

سیستم خواب بدنت به هم ریخته مشکل دی نیست یه ویزیت دکتر حتی عمومی هم بری مکمل یا قرصی بهت میده دوباره خوابت تنظیم بشه نگران نباش ولی حتما دکتر برو سیستم خواب چیزی نیست که خود درمانی کنی

نخوابیدم دیگه انقد عجیبه؟ شاید شبی نیم ساعت یک ساعت چرت زدم. ولی چند شبم پشت هم یادمه تا خود صبح بید ...

آخه هیچ کسی نمیتونه بیشتر از سه روز بیدار باشه توهم نزن و اسم و... خودش یادش نره

شما هر روز دو ساعتی رو خوابیدی احتمالا

من از نظر علم و پزشکی دارم میگم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
سیستم خواب بدنت به هم ریخته مشکل دی نیست یه ویزیت دکتر حتی عمومی هم بری مکمل یا قرصی بهت میده دوباره ...

دقیقا همین طوره. الان باورم نمیشه نزدیکه صبح شده و دوباره باید برم. کاش یه قرص خواب خورده بودم. الان با این حجم خستگی موندم چکار کنم

دقیقا همین طوره. الان باورم نمیشه نزدیکه صبح شده و دوباره باید برم. کاش یه قرص خواب خورده بودم. الان ...

نگران نباش ترسی نداره ولی ساده نگذر ازش دکتر و طبیعت و کمی توی محیط باز مثل پارک و اینا خیلی خوبه

آخه هیچ کسی نمیتونه بیشتر از سه روز بیدار باشه توهم نزن و اسم و... خودش یادش نره شما هر روز دو ساعت ...

تو رختخوابم نبودم.  شاید سر کتاب چند لحظه چرت زدم.  الان واقعا مریض و چشم درد شدم نمیدونم چطوری مثل آدم بخوابم