2777
2789
عنوان

کیا فرزند ناخواسته بودن؟

384 بازدید | 53 پست

تاحالا هیچ وقت بهم نگفته نمیخواستمت 

برعکس گفته خدا تو رو یه من داد 

اما خودم فهمیدم نا خواسته بودم

نمیدونم سعی کرده منو از بین ببره یا نه 

اما میدونم وقتی بدنیا اومدم نفس رفته بوده 

و دکتر کلی تنفس بهم داده تا برگشتم 

همیشه برام سؤال بود که چرا برگشتم...

مگه قرار بود چیکار کنم؟؟؟

خدایا منو به سمت اون کاری که واسش به دنیا اومدم هدایت کن 

یا اکه تو اون راهی که میخوای هستم کمکم کن 

چون من بدون تو همون نوزادیم که نفسش رفته بود 

همونقدر رنجیده و بی پناه و ناتوان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من . و هزار بار با خنده تعریف کرد که چیکارا واس سقطم کرده 

واقعا منم میگم خدا موندم که چیکار کنم .الان به چه درد این دنیا خوردم .؟؟ به درد نخور ک هستم حداقل خوشبختم میکردی . یکبارم ده سالگی حادثه شدید واسم پیش اومده بازم زنده موندم 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

منم ۳ماهگی ابله مرغان گرفتم نمردم دکتر گفت خدا بچه رو نجات داده .والا تا الان که دستاورد خاصی نداشتم  

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

من ناخواسته بودم 

میخواستن منو سقط کنن ولی مامانم نزاشته😃

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

من هم خودم ناخواسته بودم هم پسرم 

مامانم میگه ینی بلایی نبود ک. سرت نیارم آخر سرهم دنیا اومدی 

میگه وقتی دیدمت آنقدر گفتم خدایا توبه خدایا غلط کردم می‌گفت سفید بودی از اون یکی ها خوشگلتر بودی😎😎😎 

اینم بگم بین بچه ها من مهربونتر و زرنگتر از اون یکی ها هستم

من از قیدت نمیخواهم رهایی

این چه فکرهایی هست که میکنید. من فرزند سومم رو ناخواسته باردار شدم ولی دلیل نمیشه دوستش نداشته باشم. قصدم این بود که دوتا بچه داشته باشم چون بارداری‌های من سخت بود ولی خدا خواست و پسرم رو باردار شدم . الان هم خدا رو شکر داره دو سالش میشه و منم عاشقشم. داداش آخریم هم ناخواسته بود ولی از همه ی ما دوست داشتنی تر و شیرین تره.ذ

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
معمولا بچه های ناخواسته بعدا خیلی عزیز میشن

من نشدم . بارها طرد شدم . آخ حرف ها شنیدم .فرق گذاشتناشون . الانم ۳ ساله ولشون کردم . اما خسته م . کاش تموم بشم دیگه . منو حتی خدا هم نخواست ببره ‌. ک سپرد دست اینا

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن