2777
2789
عنوان

خانواده همسر

287 بازدید | 23 پست

به خدا همیشه هم بد نیست خانواده همسر،

حداقل چون خودم پسر دارم و می‌دونم یه روزی مادر شوهر میشم ب امید خدا،،میدونم برخوردم چجوری باشه با مادرشوهر و باهم کنار بیایم

اگه احترام متقابل باشه و حد و حدود رو بدونیم

و اینکه بلاخره همسر هم پسر وبرادر کسی هستش میتونیم درکشون کنیم و هر حرف و حرکتی رو دال بر قصد وغرض ندونیم 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

والا منک راضیم ...قبل از ازدواج تحت تاثیر تاپیکای نی نی سایت غولی ساخته بودم از خونواده شوهر🤣💔ولی وقتی رفتم بینشون دیدم چقد خوبن...اونا هم از من راضی هستن البته😎

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده همسر خانواده همسره

پدر و مادر ما نخاهند بود

وقتی اینو بفهمیم و حریم بزاریم نزاریم دخالت کنن نود درصد ماجرا حله

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

به جون مامانم اینقدر محبت بهشون کردم 

باور می‌کنی کادو می‌خریدم

بی دلیل تولدشون 

پدر مادر همسرم میگم 

شوهرم می‌گفت فاطمه نکن ولی من میگفتم نه 

میرفتم خونه مادر شوهرم حتی به خدا دیوار هاشون هم تمیز میکردم 

رفته رفته دیدم نه حتی جلو خودم به پدر مادرمم هم توهین میکنند بنطرت حالا همه مثل هم هستن؟!!

خدایا همیشه دستم گرفتی این دفعه هم دستم بگیر ❤️🥰

این دیدگاه و این طرز فکر نشان از یه قلب خاص و مهربونه این افکارتونو تا میتونی ترویج بدین و به دیگران ارامش و انرژی بدین تا دوباره به خودتون برگرده.

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار
والا منک راضیم ...قبل از ازدواج تحت تاثیر تاپیکای نی نی سایت غولی ساخته بودم از خونواده شوهر🤣💔ولی ...

خدارو شکر من بشخصه عاشق مادرشوهر و پدرشوهرمم 

خیلی مهربونند 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
به جون مامانم اینقدر محبت بهشون کردم  باور می‌کنی کادو می‌خریدم بی دلیل تولدشون  پدر ما ...

شاید برای بعضی باید درحد خودشون بود 

به قوای نیکی ک از حد بگذرد..

خدارو شکر من بشخصه عاشق مادرشوهر و پدرشوهرمم  خیلی مهربونند

منم خیلی دوسشون دارم بعضی وقتا شاید از دستشون دلخور شم ولی خیلی مهربونن یه سرماخوردگی گرفتم اومدن خونه بابام عیادتم🥲🥰

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

شاید برای بعضی باید درحد خودشون بود  به قوای نیکی ک از حد بگذرد..

اره دقیقا به حماقت خودمم بود 

کاش نمی‌کردم ولی گفتم 

ی عروس بیشتر ندارن بزار خوب باشم 

ولی نشد که نشد روز به روز بی احترام تر شدم 

خدایا همیشه دستم گرفتی این دفعه هم دستم بگیر ❤️🥰

[QUOTE=338230639]از هر چند میلیون نفر یک نفر خوب در میاد :/ حالا از الان نگرانی بهت بگن مادرشوهر بد؟[/QUOTE

شاید

اما کلا مادرشوهر بدجنس ندیدم اطرافم اما مادرشوهر خودم و مادربزرگام هردو عروس دوست بودند

بله دوست دارم برای عروسم دوست باشم تا مادرشوهر😁

اره دقیقا به حماقت خودمم بود  کاش نمی‌کردم ولی گفتم  ی عروس بیشتر ندارن بزار خوب باشم&nb ...

خدا صبرت بده عزیزم

بلاخره این خوبی‌ها یه جایی دست‌گیرت میشه

خواهر من از وقتی پسرشو داماد کرد به ما گفت هروقت دیدین رفتاری کردم که مادرشوهر بازی بود بهم بگین شاید خودم متوجه نشم و از دوست داشتن اون رفتارو کردم واقعا هم حواسش بوده خوبه ما هم همین کارو بکنیم به اطرافیان بگیم اگه کار بدی کردیم بهمون بگن

[QUOTE=338230639]از هر چند میلیون نفر یک نفر خوب در میاد :/ حالا از الان نگرانی بهت بگن مادرشوهر بد؟ ...

من قبل ازدواج میگفتم حتما یه کرم و کخی هم از طرف عروس هست وگرنه چرا باید بد باشن..با یه دید کاملا مثبت در این مورد ازدواج کردم اما بعد ازدواج دیدگاهم زمین تا آسمون فرق کرد