2777
2789
عنوان

خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 23 پست
خواهر من از وقتی پسرشو داماد کرد به ما گفت هروقت دیدین رفتاری کردم که مادرشوهر بازی بود بهم بگین شای ...

چه انسان خوبی هستند 😄👌🏻

مثلا مادربزرگ خودم اول راضی به ازدواج بابام با مامانم نبوده می‌خواسته با فامیل خودش وصلت کنند اما وقتی زحمت و خوبیای مادرم رو دیده خیلی قدردانشه پدربزرگم طولانی مدت بیمار بود همه‌زحماتش با مادرم بود به غذا و داروهاش خیلی دقیق رسیدگی میکرد سون وصل میکرد خیلی دعای خیر پشتشه 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
من قبل ازدواج میگفتم حتما یه کرم و کخی هم از طرف عروس هست وگرنه چرا باید بد باشن..با یه دید کاملا مث ...

همه جور آدمی داریم 

اما قلق همه دستمون نیست وگرنه میشه با هر آدمی کنار اومد یه جوری 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قبل ازدواج میگفتم حتما یه کرم و کخی هم از طرف عروس هست وگرنه چرا باید بد باشن..با یه دید کاملا مث ...

حتی واسه خودمم قابل باور نیست که چقد رفتارهاشون با من باعث شده اعتمادبنفسم افت کنه ..کوچترین بچه خانواده شون از من بیشتر احترام داره. با اینکه من از کوچیک تا بزرگ همیشه احترام گذاشتم با لب خندون رفتم اگر حرفی هم بهم زدن نه جواب دادم نه بی احترامی کردم چون برام اولیت حفظ روابط بوده ...

اره دقیقا به حماقت خودمم بود  کاش نمی‌کردم ولی گفتم  ی عروس بیشتر ندارن بزار خوب باشم&nb ...

منم مثل تو،ولی الان ۵ ساله باهاشون قهرم

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
همه جور آدمی داریم  اما قلق همه دستمون نیست وگرنه میشه با هر آدمی کنار اومد یه جوری

مادرشوهر من یه اخلاقی داره میخواد جلو مردم خوب جلوه کنه..میری خونه ش با لبخند و روی بازاحوالپرسی با یه قیافه درهمی به زور جوابتو میده

اما خدانکنه جلوکسی باشه چنان خوشحال باهات احوالپرسی میکنه که ...

متاسفانه خوب بودن برای همه یک نتیجه نداره چون خیلی بستگی داره طرف مقابلت چطور باشه 

همه جور آدمی داریم  اما قلق همه دستمون نیست وگرنه میشه با هر آدمی کنار اومد یه جوری

وا کی گفته با هر ادمی میشه کنار اومد،کسی که تهمت میزنه،پشت سرت حرف میزنه،تو با لبخند حرف میزنی اون بهت میپره،کسی که تو جمع کوچیکت میکنه و محبتتو با نهایت بدجنسی جواب میده رو میشه تحمل کرد؟

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
مادرشوهر من یه اخلاقی داره میخواد جلو مردم خوب جلوه کنه..میری خونه ش با لبخند و روی بازاحوالپرسی با ...

امان از دورویی😑

وا کی گفته با هر ادمی میشه کنار اومد،کسی که تهمت میزنه،پشت سرت حرف میزنه،تو با لبخند حرف میزنی اون ب ...

نه نمیشه

اما میشه ارتباط رو ب حداقل رسوند