2777
2789
عنوان

بولمرم نیه اصلا نچون دیرم

108 بازدید | 15 پست

وقتی بیر شی کی بِش ایلدن سوهرا سنه اهمیتی اولمیاجای نعه اوزو داریخدیریسان اونا خاطر؟ نچه ایل بونان قاباغین یازمالارین اوخورام گویم اصن بعضی بیر شیلر یادما گلمیر نمنه اوچونیمیش خخ چوخ گولملیدی ها 

نچه ایلین دردی 

نچه ایل بونان قاباغین غصه سی 

الان یادوا دا گلمی ، اونا خاطر دیرم تا وارسان بو دنیاداسان سعی اله زندگی الیسن جانیم 

قدیمنن دیلر سو یولون تاپیب گدجخ پس اوزو ناراحات المه هر نمنه قاباغا گلسه اوزو یولون تاپیب گدجخ اوریم 

فقط اله بو :)

حیف نفهمیدم اما خیلی علاقه.مندم به زبان ترکی😁

مطمئنم یه روز یادمیگیرم

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف نفهمیدم اما خیلی علاقه.مندم به زبان ترکی😁 مطمئنم یه روز یادمیگیرم

قربونت برم من 

نوشتم وقتی چیزی ک چند سال دیگه برات اهمیتی نداره

سعی کن الانم غصه شو نخوری ، 

داشتم نوشته های چند سال پیشمو میخوندم اصلا دلخوری های اون سالمو یادم نیست برای چی بودهِ

خنده داره ها 

غصه های چند سال پیشتو الان حتی خاطرتم نیس

پس تا وقتی هستی و زندگی جریان داره زندگی کن🌱

از قدیم گفتن آب راهه خودشو پیدا میکنه و میره 

پس اتفاقی اگ افتاد غصه شو نخور

راهشو خودش پیدا میکنهِ 

همین :)

چی گفت؟😅

فک کنم داشته دفترخاطراتشو میخونده میگه دردایی ک پنج سال پیش داشتم الان اصلا یادم نمیاد چیا بودن میگه چرا واس چیزی ک پنج سال دیگ واست اهمیتی نداره غصه میخوری میگ غصه چیزیو نخور بالاخره میگذره

قربونت برم من  نوشتم وقتی چیزی ک چند سال دیگه برات اهمیتی نداره سعی کن الانم غصه شو نخوری ،&n ...

زنده باشید ❤️

درسته👌🏻☘️

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.