2777
2789
عنوان

قیمتهای فضایی رهن و اجاره خونه

1104 بازدید | 86 پست

مستاجریم و دو ماه دیگه موعد خونمون میاد، چند روزه توی دیوار قیمت رهن و اجاره را نگاه میکنم چرا اینقدر قیمتها بالا رفته و فضاییه؟؟؟ اگه اینجور باشه که نه تنها کار ما بلکه کار همه مستاجرها تمومه   خدایا چه گناهی کردیم به درگاهت       خودمونم نمیدونیم باید چیکار کنیم؟؟؟ آخه چرا یه قانون نمیذارن؟؟؟!!!

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا منم یکماه دیگه وقتمونه وحشتناکع قیمتا می‌خوام بمیرم تو این گرفتاریمون ک پول لازمیم لباسشوییمون خراب شد امشب سر سفره شام همینطوری اشکام سرازیر شد دعا کنید خرجش زیادنشه وگرنه مجبورم درستش نکنم:(((

تجربه گُرگت میکنه :)
چند ساله بالا رفته شما تازه حس کردی 

ما چند ساله مستاجریم ولی هیچوقت مثل امسال بالا نرفته

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
وای خیلی بد شده اخه مستاجر از کجا داره یهو صدتومن بذاره روی پول رهن. واقعا بعضیا بی انصافن، خدا به د ...

آره واقعا انگاری دزدی میکنیم... آخه با این حقوقها کی میتونه سالی صد  و دویست پس انداز کنه؟؟؟؟ من توی خوابم نمیبینم که دیگه صاحب خونه بشیم

خدا خودش کمک کنه

صاحبخونه ما آمریکاست ولی از تمام قیمتای ایران خبر داره اون روز قیمت یه محصول گفت خیلی تعجب کردم گفتم من چندناهه نخریدم نمیدونم قیمت دقیقش چنده

حالا فک کن دیگه قیمت خونه خبر نداشته باشه

وای خدا منم یکماه دیگه وقتمونه وحشتناکع قیمتا می‌خوام بمیرم تو این گرفتاریمون ک پول لازمیم لباسشوییم ...

عزیزم کاش مشکل فقط لباسشویی و یخچال و تلویزیون بود ولی مستاجر نبودیم.. انشاالله که مشکلش جدی نباشه

خدا بزرگه دوست عزیزم به خداتوکل کن ان شاءالله درست میشه.

ممنون گلم از دلگرمیت... برامون دعا کن  

خدا خودش کمک کنه صاحبخونه ما آمریکاست ولی از تمام قیمتای ایران خبر داره اون روز قیمت یه محصول گفت خ ...

بله عزیزم. از ما بهتر خبر دارن... پناه بر خدا 

حالا قراره ۴۰ روز دیگه از این بدتر بشه

واقعا میگی؟؟؟ کلا نا امید شدم.. اگه قراره از این بدتر شه که تنها راهمون مرگه