2777
2789
عنوان

قیمتهای فضایی رهن و اجاره خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 86 پست
عزیزم کاش مشکل فقط لباسشویی و یخچال و تلویزیون بود ولی مستاجر نبودیم.. انشاالله که مشکلش جدی نباشه

خب همین مستأجری سختش کرده پول پس انداز کرده بودم واس پول پیش همش رف ب دوا دکتر تعمیر خرابی الان کولرم نداریم اگه خونه واسه خودمون بود انقد ناراحت این چیزا نبودم..  

تجربه گُرگت میکنه :)

ما یک ماه پیش جاابجا شدیم ۵۰تومن پیش ماهی۷میلیون کرایه صابخونه هاهیچکدوم پول پیش نمیخوان واقعا درد داره باحقوق ده تومنی ۷تومن بره کرایه خونه بخداانصاف نیس

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی بد شده اخه مستاجر از کجا داره یهو صدتومن بذاره روی پول رهن. واقعا بعضیا بی انصافن، خدا به د ...

صد تومن که خیلی خوب و معقوله خواهر من باید ۵۰۰ بزاره رو پیشش که امسال تمدید کنه دوباره 

از اونجایی هرسال درگیرم قیمتهای امسال اصلا سوپرایزرم نکرده نمیدونم شاید عادی شده برام

خوشبحالت که سوپرایز نشدی و عادیه برات

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خب همین مستأجری سختش کرده پول پس انداز کرده بودم واس پول پیش همش رف ب دوا دکتر تعمیر خرابی الان کولر ...

میدونم عزیزم.. خدا به هممون کمک کنه...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
ما یک ماه پیش جاابجا شدیم ۵۰تومن پیش ماهی۷میلیون کرایه صابخونه هاهیچکدوم پول پیش نمیخوان واقعا درد د ...

وای گلم سخته بخدا... والا ما نمیتونیم هیچوقت شش یا هفت تومن کرایه خونه بدیم. البته اینجا هم رهن میبرن و هم کرایه ... خدا برای باعث و بانیش نسازه

حالا قراره ۴۰ روز دیگه از این بدتر بشه

همه اینو میگن چهل روز دیگ چه خبر 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
صد تومن که خیلی خوب و معقوله خواهر من باید ۵۰۰ بزاره رو پیشش که امسال تمدید کنه دوباره 

آخه همون صد تومنم بخدا خیلی زیاده. از کجا بیاریم؟؟؟؟

وای گلم سخته بخدا... والا ما نمیتونیم هیچوقت شش یا هفت تومن کرایه خونه بدیم. البته اینجا هم رهن میبر ...

من خیلی گشتم ولی ۹۰درصد صابخونه ها کرایه میخوان.من شرایطم جوری نیس هرجایی بشینم مجبورم ی جارو پیداکنم جاش امن باشه صابخونش درست حسابی باشه چون شوهرم شبکاره خودم شبا تنهام واقعا سخته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون