2777
2789

سلام وقت بخیر .خانم ها کسی از شما این عمل را در مطب انجام داده و اطلاعی از هزینه اش داره .من حس میکنم باید قیمت عمل در مطب پایین تر از بیمارستان باشه ؟ درسته؟من اصفهان هستم بهم گفته هزینه اش ۱۲ تومن میشه اما چون مطب انجام میشه حس میکنم قیمتش بالاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چی میخواهید تنگ کنید

عزیزم دوتا زایمان پشت سر هم داشتم و متاسفانه زایمان طبیعی اولم با دستگاه بود و کل ساختار واژنم بهم ریخته و از همه مهمتر افتادگی هم دارم

مطب آلودگی دارد قبول نکن برو بیمارستان که اتاق عمل ضدعفونی درستی باشد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
وای نه برو بیمارستان مثل این دکتر اسکله یه وجب مطب اندوسکپی کونولوسکوپی میکنه همه مست و ملنگ بیهوش ...

نمی‌دونم بخدا چیکار کنم ، این دکتره میگه دستگاه جدید آورده و نیاز به بخیه زیاد نیست بخدا موندم چه کنم

من واقعا یه سوال برام پیش اومد واقعا گشاد میشه مگه کی بخوای تنگ هم کنی ؟ اونجا بافتش انعطاف پذیره و ...

نه متاسفانه .بدترین ظلم در حق یه زن زایمان طبیعیه .البته این را هم بگم کن چون زایمانم به دستگاه بود کل عضلات واژنم تحلیل رفته😞و در واقع سفت نمیشه

نمی‌دونم بخدا چیکار کنم ، این دکتره میگه دستگاه جدید آورده و نیاز به بخیه زیاد نیست بخدا موندم چه کن ...

نه گوش نکن به این حرفا

اول یه دکتر عاااالی پیدا کن

رضایتاش زیاد باشه

بخاطر قیمت و ایناهم ک کمتر اینا باشه همچین ریسکی نکن اصلا بزار قشنگ‌پولت جور شد با دکتر حسابی

. بعدشم حتمااا اتاق عمل

مطب چیه اخه

تو همون اتاق عملش کلی اتفاق پیش میاد چ برسه مطب

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
نه گوش نکن به این حرفا اول یه دکتر عاااالی پیدا کن رضایتاش زیاد باشه بخاطر قیمت و ایناهم ک کمتر ا ...

نه تازه اتاق عمل و بیمارستان هزینه اش کمتره .این با این که تو مطبه اینقدر میگیره .اما اون عملی که تو بیمارستان انجام میدن میگن خیلی بخیه میزنن.اما این دکترها معتقده دستگاه به روز داره🙁

درست میگید اما میگن که اینطور زود رو پا میشم.نمیدونم والا

شنیدم این عمل لایه ای بر میدارند تا جوش بخورد بعد یگیر نگیر دارد بعدم دوباره باز میشد انگار کاری نکردی

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞