2777
2789
عنوان

بچم مرد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 22614 بازدید | 127 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه ، خدایا الان اخه؟ 😧😢

خداجان توکه میخواستی پس بگیری، نمیدادی یا همون اولش میبردی. الان دم زایمان بود😭 خدا به قلبت صبر بده عزیزم🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اگه به دنیا میومد و تویِ سن ۴ ۵ سالگی از دستش میدادی

داغون میشدی

الان حداقلش اینه توی شکمت قبل این که واقعا لمسش کنی و شیرش بدی از دست رفت

هر چند که همینم خیلی سخته و از خدا میخوام  بهتون صبر بده

رفتیم بیمارستان یکی از آشناهامون که سرپرستار بخش زایمان بود به دکترم التماس کرد که تو رو خدا این با داغی که دیده توان زایمان طبیعی نداره ،زایمان بچه ی مرده توی هفته های آخر خیلی سخته،سزارینش کنین ،ولی دکترم در نهایت بی رحمی می‌گفت روالش نیست باید سه تا هشت ساعت آمپول بگیره اگه پیشرفتی نکرد سزارین اگه حتی نیم سانت هم پیشرفت کنه سزارین کنسله،در نهایت بعد از کلی مشورت و بحث و دعوا تصمیم گرفتم بمونم به امید اینکه اون آشنامون بذاره بعد از به دنیا اومدن بچم بغلش کنم چون بقیه ی بیمارستانها اجازه ی بغل کردن جنین مرده رو به مادر نمیدادن

عزیزدلم بخدا خیلی ناراحت شدم

برای آرامش و صبرت صلوات میفرستم

عزیزان شما هم برای صبر و آرامششون هر چقدر میتونید صلوات بفرستید

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر
خانما مشکل بزرگی دارم اگه میشه ی صلوات هم بفرستید ممنونم منم براتون میفرستم🙏🏻🖤 لایک کنین ببخشید ...

بابا بسته دیگ خودش حدی داره هر جا میریم ختم صلوات تو همه تاپیکا گذاشتی

قربان بودنت بروم...❤
رفتیم بیمارستان یکی از آشناهامون که سرپرستار بخش زایمان بود به دکترم التماس کرد که تو رو خدا این با ...

وای خدا قلبم قلبم 

....

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر