2777
2789
عنوان

بچم مرد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 22627 بازدید | 127 پست
رفتیم بیمارستان یکی از آشناهامون که سرپرستار بخش زایمان بود به دکترم التماس کرد که تو رو خدا این با ...

اخ بس کن گریم گرفت دیگه😭💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

رفتیم بیمارستان یکی از آشناهامون که سرپرستار بخش زایمان بود به دکترم التماس کرد که تو رو خدا این با ...

وای خواهشا طبیعی انجام نده یکی اینجا خاطرات زایمان طبیعی جنین مرده رو تعریف کرد دل همه کباب شد هر طوری میتونی فقط برو سزارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بسته دیگ خودش حدی داره هر جا میریم ختم صلوات تو همه تاپیکا گذاشتی

خانوم شما میتونی نگاه نندازی 

من وضعیت زندگیم درست نیست شما که تو وضعیت من نیستی

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤

ساعت یازده صبح یکشنبه بستری شدم، چقدر منتظر تکون خوردن های موندم همش امیدوار بودم بچم برگرده به دکترهایی که سونوم کردن التماس میکردم که بگو بچم زندس💔😭😭

به خدا التماس میکردم که بچم رو برگردون ولی نشد که نشد که نشد

ساعت دو شروع آمپول فشار بود کسایی که زایمان طبیعی داشتن میدونن دوز آمپول فشار رو از یه حد بیشتر نمی‌زنن چون ممکنه به جنین آسیب برسونه ولی برای منی که جنینم قلب نداشت این قانون کارایی نداشت پس از اول با دوز بالا شروع کردن 

ساعت یازده صبح یکشنبه بستری شدم، چقدر منتظر تکون خوردن های موندم همش امیدوار بودم بچم برگرده به دکتر ...

عزیزم مامان منم قبل از من بچه ی اولشو تو ۹ ماهگی و بیست روز مونده ب زایمان از دست داد اونم یهو فوت کرد تو شکمش بی هیچ دلیلی ولی بعدش خدا بهش ۳ تا بچه داد خداروشکر هممونم صحیح و سالمیم 

الحمدلله الذی بنعمته تتم الصالحات 
دلیلش چیه اخه

نمیدونم اونم مثل اسی روز قبلش رفته بود سونو و جنین صحیح و سالم و طبیعی بوده شبش دیگه تکون نخورده و فردا ظهرش با بابام میرن دکتر و متاسفانه تموم کرده بود 

الحمدلله الذی بنعمته تتم الصالحات 

تا دوازده شب از درد مردم ولی دهانه رحم فقط دو فینگر باز شده بود ،دوازده شب آمپول فشار قطع شد و گفتن بخواب ولی مگه مادری که بچش رو تازه از دست داده می‌تونه بخوابه ،درد زایمان یکطرف غصه ی از دست دادن بچم از طرف دیگه داغونم کرده بود اونقدر از صبح گریه کرده بودم که چشمام باز نمیشد اونقدر به خدا التماس کرده بودم و به همه کس قسمش داده بودم که دیگه نمی‌دونستم چکار کنم