2777
2789
۴سال دیگه میشه ۳۷سالش اخه

سال اخر بودی میتونی باردار شی

یجوری که قبل زایمانت درست تموم شه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا سقط داشتی مجدد نزار سقط داشته باشی 

نه فعلا نیار خب مگه جندسالته چه زود شروع میکنیدا

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

از طرفی سن شوهرم زیاده اخه

اون تو هر سنی بچه دار میشه بابا، تو چند سال فرصت بده به خودت تا درستو بخونی. من الان ۵ ساله یه لیسانسم تموم نشده. چون وقت نمیکنم درس بخونم همش مرخصیم

اگه کمک داری بچه دار شو

خیلیها رو دیدم بعد از درس بچه خواستن و دیگه بچه دار نشدن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
میشه به منم رگی چطوری؟من میگم صبح بخوابم شبا که بچه میخوابه من درس بخونم

کلا پس دید اشتباهی به بچه داری که فک میکنی بچه اجازه میده شما صبح بخوابی و شبم راحت میخوابه که بتونی بخونی

خب صبح کی بچه رو نگه داره؟😅من مامانم کمکم کرد الآن هم دخترم ۶سالست از پس کاراش برمیاد دیگه

کل صبح رو که نمی خوابم خُداروشُکر مامان منم هست کمک می تونه بکنه شوهرمم از ساعت ۶شب خونست شوهرم اومدنی میخوابم