2777
2789
عنوان

از پسره‌ خاستگاری کنم؟

328 بازدید | 17 پست

من‌با‌ یه‌ اقایی‌ اشنا‌‌شدم  

از‌‌یه‌ طرف‌ عشق‌ سابقم‌ برگشته‌‌. 

این‌اقا‌ سبحانی‌ ک‌جدی‌د اشنا‌ شدم‌باهاش‌ میگ‌ گذشته‌ تلخی‌دارم‌  داستان‌ زندگیم‌تلخه‌ 

فردا‌ قرار‌ داستانشو‌ بگ  میام  تاپیک‌ میزارم‌‌ 

ولیی‌ من‌ این‌اقارو‌  دوستش‌دارم  چیکار‌کنم

دختر‌ شهریور‌ ماهی ❤متولد ۱۳۷۷‌ ❤کارشناسی‌ معماری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ، چرا شما خواستگاری کنی ؟ اگه اونم تمایل داشته باشه ، خودش پا پیش میذاره ، اگه نخواد هم که فقط خودت رو ضایع میکنی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه ، چرا شما خواستگاری کنی ؟ اگه اونم تمایل داشته باشه ، خودش پا پیش میذاره ، اگه نخواد هم که فقط خو ...

دقیقااا پسره خودش بخاد میاد جدی خواستگاریش ایشون اگ چنین حرکتی بزنه واس خودش در اینده بد میشه اگ طرف قبول کنه

دیروزم گفتی فردا داستانشو میگه ، پس چی شد😐

نبابا‌ امروز‌ عصر  تازه‌بهم‌ گف‌ داستان‌ زندگیم تلخه‌ 

خب تو تاپیکت ناقص توضیح دادی جریان از چه قراره و هر دو هم ادم های بالغی هستین با این اوصاف نمیشه به ...

ببین‌ اسکرین‌ پیامش‌ تاپیک‌قبل دادم‌ گف‌ فردا‌ بهت‌داستان‌ زندگیم‌میگم‌ شک‌ ندارم‌ میزاری‌ میری‌ موندم‌ چیکارکنم