2777
2789
عنوان

رزق و روزی برامون قطع شده

117 بازدید | 13 پست

اصلا رزق و روزی نداریم پولامون مثل باد میرن خونه سوت و کوره نمیدونم چرا کسی میدونه چرا؟؟من فکر میکنم طلسممون کردن

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...

خانوم وضع همه همینه ربطی به طلسم نداره با این قیمتا طبیعیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام تو یکسال زندگیمون از این رو ب اون رو شد پولمونو بردن خونه هامونو فروختیم بدهی دادیم ماشینمون سوخت باغمونو خراب کردن دزد زد 

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
مام تو یکسال زندگیمون از این رو ب اون رو شد پولمونو بردن خونه هامونو فروختیم بدهی دادیم ماشینمون سوخ ...

همیشه دعوا داریم تو خونه

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...
۱۵ میلیون

ای خواهر من با این تورم از ۱۵ تومن چه انتظاری داری

ما هم حقوقمون مثل شماست وضعیتمون هم مثل شما

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

همیشه دعوا داریم تو خونه

دعوا که چاره کار نیست،باید درامدتون بیشتر بشه

اگه خودت شاغل نیستی باید یه کاری برا خودت دست و پا کنی

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌