2777
2789

من ماه دومم 

اخراشم می خواستم دقیبا تا نه ماه به دخترم نگم به خاطر این که دل بچه ها کوچیکه و طاقت ندارن و خدایی نکرده اگه مساله ای پیش بیاد اسیب روحی نبینه 

ولی الان مشکلی پیش اومده 

حدود یک هفده پیش پیراهن پوشیده بودم و به مبل تکیه دادم 

دخترم نزدیک پنج سالشه اومد گفت مامان چقدر شکمت بزرگ شده مثل اونهایی که نی نی تو دلشونه 

من تعجب کردم اصلا فکر نمیکردم انقدر تیز باشه که تو ماه پایین بفهمه حالا من قصدم این بود تا ماه اخر نگم 

دومین مشکل اطرافیانه که اگه بفهمن به روی بچه میارن شما چیکار کردین و بهم بگین چیکار . کنم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

مگه میشه خبر بارداریو داد 

بچه ابجیم یک سالشه 

بچه داداشم پنج سالشه 

تا غافل بشیم از بچه داداشم میبینم یه مشتش زده یا زده تو کمرش یواشکی 

داداشمو زن داداشمم که جرات ندارن بچه ابجیمو بهش دست بزنن😆😆😆

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا که بارداریت به سلامتی طی بشه ولی دلیلی نمیبینم به دخترت نگی 

هر چه صمیمانه تر و صادقانه تر با بچه صحبت کنید واقعیت های زندگی رو بهتر درک میکنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

البته من باردار نیستم توجهم از این بابت به تاپیکت جلب شد که پسرم اصرار داره من باردارم   

هر چی میگم من نی نی ندارم تو.شکمم میگه چرا داری دو ساله قایمش کردی بالاخره داداش و خواهرم به دنیا میان

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
انشالا که بارداریت به سلامتی طی بشه ولی دلیلی نمیبینم به دخترت نگی  هر چه صمیمانه تر و صادقانه ...

خوب بچه ها طاقت ندارن 

دختر من بدونه عصر می خواد بره پارک بی طاقت میشه چه برسه تحمل هفت ماه 

البته من باردار نیستم توجهم از این بابت به تاپیکت جلب شد که پسرم اصرار داره من باردارم     ...

الهی 

دختر منم انقدر گفت چرا فلانی خواهر داره من نداره یا داداش داره من ندارم دلم سوخت البته من قصد داشتم ولی می خواستم یه کم بزرگتر بشه 

الانم به شوخی بهش میگم بچرو لک لک ها میارن میگه شوخی نکن مامان بچه از شکمت میاد   

بايد زودتر ميگفتي هرچي زود تر بگي بچه بيشتر پذيراي بچه ميشه الانم دير نشده بگو مامان ميخوام برم دكتر ببينم دلم چرا بزرگ شده بعد فرداش برو بيرون تنها و بيا و بگو مامان رفتم دكتر دكتر يه خبر خوب داده ميگه خواهر يا برادر خدا بهت داده  بعدم كم كم براش حرف بزن كه وقتي ني ني بياد بايد ازش مواظبت كنيم تا بزرگ بشه و بگو ني ني خيلي ضعيفه و من بايد خيلي مراقبش باشم تا بزرگ بشه همش شير ميخوره و گريه ميكنه و ميخوابه و توجه ات به هيچ وجه نبايد به بچه اولت كم بشه.

خوب بچه ها طاقت ندارن  دختر من بدونه عصر می خواد بره پارک بی طاقت میشه چه برسه تحمل هفت ماه&nb ...

خوب شاید همین موضوع باعث بشه مفهوم انتظار رو درک کنه البته باز هم خودت اخلاقش رو بهتر میدونی

من قبل اینکه همسرم بفهمه اول به دخترم گفتم؛یادش بخیر چقدر هوامو داشت هععععععی

چند سالش بود دخترتون 

من دخترم 3 سالشه دومی رو هم تازه چند روزه زاییدم از اولش بهش گفتیم

توضیح دادیم که من نمیتونم بلندش کنم باید مواظب دلم من باشه تا بزرگ بشه نینی از توش بیاد بیرون

اخراش خسته شده بود میگفت نینی بیاد میتونی منو بلند کنی میگفتم اره

الان هم که دنیا اوده خدارو شکر کاراش خوبه چون از اول واسش جا انداختیم یکی میاد که من باید بیشتر به اون برسم چون کوچیکه

یکی بود💖 هنوزم هست💖یکی رو دوست داشتم💖هنوز هم دارم💖اهای یکی💖خیلی تکی💖
البته من باردار نیستم توجهم از این بابت به تاپیکت جلب شد که پسرم اصرار داره من باردارم     ...

عزیزم خوب یکی دیگه اقدام کن

اتفاقن دو ماه قبل از حاملگیم دخترم میگفت تو دل ماما نی نی . برام خیلی عجیب بود و شیرین انگاری به دلش افتاده بود که قراره اتفاقی بیوفته