2777
2789
عنوان

همگی بیایین براتون زیارت عاشورا بخونم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم چی میگی عزیزدلم چشممم

برات آیه الکرسی میخونم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

برات ایه الکرسی میخونم انشاالله به حق علی اصغر شش ماهه  حاجت روا بشی.   خدا همراهت باشه خو ...

قربونت برم عزیزم

چشم عزیزم خیالت راحت باشه هرچی که گفتی موقع خوندن میگم و برات از ته دلم دعا میکنم

واااای خدامیدونه چقدر بچه دوست دارم اصلا بچه میبینم چشمام چهارتا میشه ،میمیرم برا بچه های کوچیک🥺 ا ...

واسه من 

و واسه اون دوستایی که تو ذهنمه الخصوص نون بربری و دوستیرکه منو تگ کرده توروخدا از ته دلت دعا کن دوستام برسن به خواسته اشون 

منم اسمم مهلا همسرم برگرده خونه آشتی کنیم به زلاق ختم نشه😔

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
واااای خدامیدونه چقدر بچه دوست دارم اصلا بچه میبینم چشمام چهارتا میشه ،میمیرم برا بچه های کوچیک🥺 ا ...

واسه من 

و واسه اون دوستایی که تو ذهنمه الخصوص نون بربری و دوستیرکه منو تگ کرده توروخدا از ته دلت دعا کن دوستام برسن به خواسته اشون 

منم اسمم مهلا همسرم برگرده خونه آشتی کنیم به طلاق ختم نشه😔

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱