2777
2789
عنوان

همگی بیایین براتون زیارت عاشورا بخونم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 85 پست

برات ایه الکرسی میخونم انشاالله به حق علی اصغر شش ماهه  حاجت روا بشی.   خدا همراهت باشه خوشبخت بشی.  

برای سلامتی عاقبت بخیری و موفقیت بچهام. و این که هر چه زودتر بتونیم قرضهامون رو بدیم دعا کن.   

اول از همه واس شفای بیماران بعد واس فقیرا و نیازمندان دعا کن انشاالله که همه به مراد دلشون برسن. واس سلامتی خودم و خانوادم

سال بعد کنکور دارم انشاالله از دانشگاه و رشته ای که می خوام بتونم قبول شم 

انشاالله در زندگی متاهلیمونم همه خوشبخت شیم آمین

التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای خدامیدونه چقدر بچه دوست دارم اصلا بچه میبینم چشمام چهارتا میشه ،میمیرم برا بچه های کوچیک🥺 ا ...

مرسی مهربونم دعات در حقم گیراست🥰

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹

@نون_بربریییی به عشقش برسه

@sbmimi به عشقش برسه

@گمشده8804 باهمسرش آشتی کنه 

@آرزوهام3 کار پیدا کنه و آرامش زندگیش و عاقبت به خیری 

@18_narnia به عشقش برسه .

ممنونم ازت ان شاالله که حاجت روا بشی 🤲❤️😍

narnia_18 هستم تعلیق شدم😂💔

فاطمه به نیت بدبختیام ممنونم🤍

منم صلوات فرستادم

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
فاطمه م میخوام‌که مشکل رابطم حل بشه😔 برات آیه الکرسی میخونم فداتشم

قربونت برم من مهربون 

چشممممم موقع خوندن حتما یکی یکی اسم میگم و از ته دلم دعا میکنم خیالت راحت باشه عزیزم😘

واااای خدامیدونه چقدر بچه دوست دارم اصلا بچه میبینم چشمام چهارتا میشه ،میمیرم برا بچه های کوچیک🥺 ا ...

توروخدا دعا کن خیلی مهمه برام یه موضوعی 

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم