2777
2789
عنوان

همگی بیایین براتون زیارت عاشورا بخونم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ صلوات میگم🌹

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

قبول باشه عزیزم . اگر ممکنه برای زینب و نسرین هم دعا کن. ممنون خدا خیرت بده عزیزم

به روی چشممم 

برای همه دعا میکنم دونه دونه اسم میبرم و حاجتشون میگم و از ته دلم از خدا میخوام براتون 

خیالتون راحت باشه🥺😍

امیر باهام تماس بگیره 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

خوب شدن پای همسرم. 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
واااای خدامیدونه چقدر بچه دوست دارم اصلا بچه میبینم چشمام چهارتا میشه ،میمیرم برا بچه های کوچیک🥺 ا ...

وآسه مادر شدن منم دعا کنید لطفا التماس دعای فراوان آن شالله همگی حاجت روا بشیم 

۱۰۰ حمد 

الهی همونی بشه که میخواهی 🤲

دعا کن برم مشهد 😘

مریم

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

فاطمه ام

دعا کنید امسال قبول شم:)

اخر این ماه نتایج اولیه میاد..

انشالله همگی حاجت روا بشید

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.