2777
2789

سلام باردارم سنو ان تی گفت احتمال زیاد پسره 

انومالی دوهفته پیش رفتم باکلی تلاش که گفت دیده نمیشه و برو بیرون دوباره بیا هی سعی کرد گفت دختره

اللن ۲۰ هفته تقریبا دیروز بخاطر لکه بینی دوباره رفتم سنو جنسیت هم پرسیدم گفت نمیزاره ببینم گفتم میخوام براش خرید کنم سنو قبلی گفته دختره بازم نگا کنین گفت نه لباس نخر نمیتونم قطع به یقین بگم حالا من واقعا موندم و کلافه شدم کسی بوده مث من بچش چیشده ؟ سنو هامم مراکز خیلی خوب و معروف رفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چیز شیرین میخوردی قبلش ولی ب نظرم دختره چون خیلییییی ناز و حیا داره خودشو نشون نمیده☺️☺️☺️

هر بار سنو قبلش آبمیوه و شکلات میخورم به امید اینکه رخ  بنمایند ولی بازم وقتی میرم با کلی کلافگی میگن یه جوری خوابیده نمیشه ببینیم آخرم یه چی انگار میگن 

منم سونو ان تی رفتم گفت له احتمال 80 درصد پسره منم رژیم برای دختر داشتم یعنی لباس نخرم فعلا؟؟؟؟؟اینم ...

نه عزیزم منکه انامالی رو هم رد کردم بازم میگن اعتمادی نیست حالا شما تا انامالی صبر کن

مث برادرزاده من😍😍

داره ۳۰‌هفته میشه هنوز دقیق نتونستن بگن چیه از بس حجب و‌حیا داره بچم😍😅😅😅

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

نه عزیزم منکه انامالی رو هم رد کردم بازم میگن اعتمادی نیست حالا شما تا انامالی صبر کن

ایندفعه متفاوت بخور مثلا یه چیز ترش یا شور 

بستنی 

نوشابه 

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

اخه میگن پسر اشتباه نمیشه تازه گفت بالای 80 درصد پسره یعنی ممکنه اشتباه گفته باشه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️

هر بار سنو قبلش آبمیوه و شکلات میخورم به امید اینکه رخ  بنمایند ولی بازم وقتی میرم با کلی کلافگ ...

جدیاااا سخته ادم ندونه چیه

فک کن من دوتا پسر داشتم رفتم سونو گفت پسر

درسته ک سومیم پسر شد و طبیعتا ادم اونی ک نداره را میخاد

ولی همین ک فهمیدم چیه خیالم راحت شد از کنجکاوی داشتم میمردم

مث برادرزاده من😍😍 داره ۳۰‌هفته میشه هنوز دقیق نتونستن بگن چیه از بس حجب و‌حیا داره بچم😍😅😅😅

واقعاا 🥲تا اون موقع خیلی سخته  همه هم نیپرسن بچه چیه منم یه بار گفتم پسره  یبار گفتم دختره  حالا باز کسی بپرسه نمیتونم چیزی بگم فکر میکنن الکی میگم😐😑

واقعاا 🥲تا اون موقع خیلی سخته  همه هم نیپرسن بچه چیه منم یه بار گفتم پسره  یبار گفتم دختر ...

😅😅😅اره میفهمم ماهم الان میگیم دختره ولی دکتر گفته دقیق نیست😅 

جدیاااا سخته ادم ندونه چیه فک کن من دوتا پسر داشتم رفتم سونو گفت پسر درسته ک سومیم پسر شد و طبیعتا ...

منم یدونه پسر دارم واقعا فقط دوست دارم یکی یقین بهم بگه چیاز این بلاتکلیفی دربیام 

اخه میگن پسر اشتباه نمیشه تازه گفت بالای 80 درصد پسره یعنی ممکنه اشتباه گفته باشه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

منم بچه اولم آن تی گفت پسره و پسر شده ولی درصدی نباید دل ببندی