2777
2789
عنوان

اختلاف فرهنگی با خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 23 پست
مردها و زنها سنتی و مذهبی هیچوقت نمیتونند باهات هماهنگ بشن به جامعه نگاه کن شخصیت کنترل گر دارن و خ ...

ادم های ۶۰ ساله اینجورین عزیزم

مذهبی واقعی اینجوری نیستن اینا اسمشون مذهبی نماعه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوب هرکی باید با هم کفو خودش ازدواج کنه من خودم تو جمع های جدا احساس ارامش بیشتری دازم ممکنه یک ...

کاملا قابل درکه که شما اینطور راحتین. حالا فکر کن شوهرت مدام میبردت تو جمع های مختلط و بزن برقص.نمیشه دیگه

ممنون از همگی. اخه توقع دارم جو ما هم مثل اونها بشه. از نظر پوشش و فکر و اعتقاد

عزیزم طرز فکرش هیچ وقت عوض نمیشه 

نمیتونی تغییرش بدی اگر کنار نمیای رد کن

ادم های ۶۰ ساله اینجورین عزیزم مذهبی واقعی اینجوری نیستن اینا اسمشون مذهبی نماعه

ایکاش واقعا اینطور بود ولی راستش من ذهنیتم منفی شده چون تجربه منفی داشتم 

شاید تقصیر مجازیه 

بحث باز کنم تایپک ممنوعه میشه گناه داره اسی بپره تایپکش

ولی گاهی میبینمم تو مجازی به خانما بخاطر نپوشندن مو اکانتها مذهبی نسبت های زشت مثل هرزه میدن واقعا هم قلبم بدرد میاد همه وجودم پر از نفرت عصبانیت میشه 

ایکاش واقعا اینطور بود ولی راستش من ذهنیتم منفی شده چون تجربه منفی داشتم  شاید تقصیر مجازیه&nb ...

عزیزم میگم که فقط اسم مذهبی روشونه 

اون ادم به ظاهر مذهبی هم اگر به خدا فکر میکرد دل نمیشکست 

مذهبی بودن فقط به چادر سر کردن نیست نیت اعمال مهم تره 

و اونایی که مردم رو از دین زده میکنن خودشون بدترن

ایکاش واقعا اینطور بود ولی راستش من ذهنیتم منفی شده چون تجربه منفی داشتم  شاید تقصیر مجازیه&nb ...

حق داری یکسری از مذهبیا شورشو دراوردن

من همیشه میگم ضربه ای که مذهبی نما به دین زد رو کافر نمیزنه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

ذهنتون منفی شده بخاطر این ج العنتیه

چون توی ایران دارن تو مغز مردم میکنن دین فقط حجاب و پوشیدن مو 

عه

در صورتی که توی قران خیلی مسائل دیگه مستقیم اومده 

دل نشکن،پول یتیم نخور، کم فروشی نکن،تو زندگی مردم تجسس نکن 

ببین اینااا مستقیم توی قران اومده وبی اینا فقط مسئله حجاب رو گرفتن دستشون