2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم؟ممکنه حامله باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 39 پست
نه دیگ یا آزمایش یا بی بی . برو بیبی بزن راحت شو .  علایمت چیه ورم سینه نداری ؟ تهوع  رگ ...

نه تهوع ندارم، نه ورم و دردم ندارم

فقط شکمم سفت شده و زیر دلمم درد می‌کنه خیلی زیاد

کاربری دست دونفره، تیکر مربوط به هدفمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تهوع ندارم، نه ورم و دردم ندارم فقط شکمم سفت شده و زیر دلمم درد می‌کنه خیلی زیاد

نمیخوام بترسونمت ولی حتما چون درد شدید داری باید بری دکتر . خدایی نکرده نکنه خارج رحمی باشه . خیلی مهمه بری دکتر

بزار مجبورت کنه . قشنگ گوشاشو بگیر . شرط شروط بش بچسبون . خو خوبه اینجوری

عزیزم خانواده همسرم رسم و رسومش برا قدیمه هنوز، اگه بفهمن من حامله ام علاوه بر اینکه منو برمی گردونن تازه یک چیزیم از من طلبکارن و خیلی اذیتم می‌کنن

برای اونا اگ دختر قبل ازدواج حامله باشه خیلی کار بدیه🥲

عزیزم خانواده همسرم رسم و رسومش برا قدیمه هنوز، اگه بفهمن من حامله ام علاوه بر اینکه منو برمی گردونن ...

مگ کار خودت بوده . ببخشیدا بیشورن 

کار پسرشون بوده  مجبورن هممممشون احترامتو بذارن مگ از دیوار حامله شدی . 😐

حالا دلیلت جداییتون چیه ؟

مگ کار خودت بوده . ببخشیدا بیشورن  کار پسرشون بوده  مجبورن هممممشون احترامتو بذارن مگ از ...

عروس عموی نامزدم حامله شد قبل عروسی یک ساله هنوز خونه مادرشوهرش نه عروسی براش گرفتن نه خونه گرفتن

دلیل اولمون بخاطر اینه که سر عقد کردن نامزدم گفت میام شهر شما خونه می گیرم ولی الان میگه باید بیایی شهر ما نزدیک خونه ما خونه بگیریم منم نمی خوام واقعا تحمل مادرشوهرمو اینا سخته دلیل دوم به شدت بد دلی شدید نامزدمه