2777
2789

قبلا بهش گفتم می‌خوام معلم شم گفت نه خیلی بده معلمی اه اه پیف پیف نمیخواددیگه درس بخونی اصلا ولش کن خلاصه انقد اذیتم کرد و گفت بیا بچه دار شیم و مخمو زد که فوق دیپلم گرفتم و نشستم خونه الان چندروز پیش گفت من آزمون دارم گفتم آزمون چی؟؟؟گفت انقد بابام اصرار کرد که معلمی میخوام‌آزمون بدم بخدا هیچی نخوندم و الکی میرم و الکی می‌خوام ببینم آزمونش چطوره

الان اومده میگه اگه قبول شدم باید خونمون جابجا کنیم 

بخدا اگه قبول بشه پارش میکنم نکنه یواشکی خونده باشه آخه شوهرم اطلاعاتش خیلی خوبه

اصلا حسودیم شد انگار دارم آتیش میگیرم

شوهرم با شاغل بودن من همیشه مخالف بوده دلیلشم اینه زن مستقل آزادی پیدا میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از موفقیت شریکت ناراحت نشو چون برای تو و بچتونم خوبه. این ضعف خودت بوده ک در برابر حرفاش کوتاه اومد ...

خب آخه می‌داشت منم معلم میشدم دوتایی پیشرفت میکردیم 

نه که انقد حسود باشه و چشم دیدن موفقیت منو نداشته باشه 

دلش میخواد از من سر تر باشه

خوبه دلیلش هم بهت گفته دنبال زن وابسته اس.

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بگو من ازدواج کردم اسیر نشدم اولا بعدم من ی انسانم دور ازجون حیوون یا وسیله نیستم ک صاحب داشته باشم یا بند افسار

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

خوبه دلیلش هم بهت گفته دنبال زن وابسته اس.

کاش حداقل میتونست منو تامین کنه نیاز هامو باز یه حرفی

ولی انقد بی پوله بخدا اینجوری بیشتر فکر فرار ازش می‌زنه به سرم

کاش حداقل میتونست منو تامین کنه نیاز هامو باز یه حرفی ولی انقد بی پوله بخدا اینجوری بیشتر فکر فرار ...

خودت گول حرفاشو خوردی. وقتی مستقیم بهت گفته از زن شاغل که آزادی عمل داشته باشه میترسه و دنبال کسیه که هرجوری بود تحمل کنه به جای اینکه از همچین آدمی فاصله بگیری که مانع موفقیتت شده، رفتی باهاش ازدواج کردی و بچه دار هم شدی....