2777
2789
عنوان

همیشه همه رو می‌خندونم اما بدجوری دلم گرفته.

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 63 پست
منم اینجوری ام همیشه تو بدترین شرایطم همه رو میخندونم و انرژی میدم بهشون ولی امروز یهو وسط خندیدن بی ...

ای خداااا 😔 دلم پوکید 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
خدا دلتون روشاد کنه،، کلا این روزا دلگیره 

دقیقا 👍 ، نمی‌دونم چمونه! 

ممنونم از شما 🙏 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بسر جوونای مملکتمون اوردن💔 خدا باعث وبانیش ذلیل کنه چرا هیچکس حال دلش خوش نیس اي خددددددداااا ...

همینو بگو 🙏

گاهی نفسی هست  ولی هم‌نفسی نیست در هر نفست جز نفست  هیچ‌کسی نیست آنقدر غریبی که  در ...

عشقت پیشت نیست؟

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
بعضی وقتا ادم کم میاره  امیدوارم حالت بهتر شه رفیق  اگر خواستی راجبش صحبت کن شاید اروم ش ...

آخه تو عمومی‌ام نمیشه صحبت کرد . ممنونم 🙏 خیلی مهربونی 🙏 🌹 

زنده باشید،،، نزدیک اذانه،، خدا ب این لحظه دل هممون رو شادد کنه🙏🏻

آمین 🙏

دم شما گرم لطفاً برای منم دعا کنید 🙏 

سلامت باشید بزرگوار،، حتما،، ان شاﷲک لایق باشم 🙏🏻

همچنین ، قطعا خدا به دل انسان‌های شریفی مثل شما توجه و به خودشون عنایت ویژه داره. شما رو قسم میدم برام دعا کنید 🙏 

اتفاقا خوبیه اینجا به همینه کسی ادمو نمیشناسه میشه عمومی گف

نه بابا ! چندتا فامیلامون اینجان ، من حتی جرات نکردم رشته تحصیلی‌مو بزنم گفتم منو نشناسن. ماشالا تا دلتم بخواد فامیلای ما کنجکاو هستن (همون فضول خودمون!) و فورا آبرومو حراج می‌کنن

همچنین ، قطعا خدا به دل انسان‌های شریفی مثل شما توجه و به خودشون عنایت ویژه داره. شما رو قسم میدم بر ...

زنده باشید و همیشه سلامت باشید،،، حتما حتما سرنمازم دعاتون میکنم،، ان شاالله ک دلتون شاد بشه و حالتون خوبه بشه،، توکل ب خدا،، 🤲🏻🙏🏻

💔
زنده باشید و همیشه سلامت باشید،،، حتما حتما سرنمازم دعاتون میکنم،، ان شاالله ک دلتون شاد بشه و حالتو ...

وجود انسان‌هایی مثل شما واقعا لازمه ، با وجود شماها دنیا جای قشنگ‌تری میشه . ای کاش خواهرم بودی 🙏

خیلی انسانی ، واقعا از همصحبتی با شما احساس آرامش گرفتم . انسان‌هایی که با خدا ارتباط دارن آرامش خاصی هم دارن. اگه دعای من قبول بشه آرزو می‌کنم همیشه سلامت و دلتون شاد باشه 🙏