2777
2789
عنوان

همیشه همه رو می‌خندونم اما بدجوری دلم گرفته.

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 63 پست
منم اینجوری ام همیشه تو بدترین شرایطم همه رو میخندونم و انرژی میدم بهشون ولی امروز یهو وسط خندیدن بی ...

ای خداااا 😔 دلم پوکید 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
خدا دلتون روشاد کنه،، کلا این روزا دلگیره 

دقیقا 👍 ، نمی‌دونم چمونه! 

ممنونم از شما 🙏 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بسر جوونای مملکتمون اوردن💔 خدا باعث وبانیش ذلیل کنه چرا هیچکس حال دلش خوش نیس اي خددددددداااا ...

همینو بگو 🙏

گاهی نفسی هست  ولی هم‌نفسی نیست در هر نفست جز نفست  هیچ‌کسی نیست آنقدر غریبی که  در ...

عشقت پیشت نیست؟

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
بعضی وقتا ادم کم میاره  امیدوارم حالت بهتر شه رفیق  اگر خواستی راجبش صحبت کن شاید اروم ش ...

آخه تو عمومی‌ام نمیشه صحبت کرد . ممنونم 🙏 خیلی مهربونی 🙏 🌹 

زنده باشید،،، نزدیک اذانه،، خدا ب این لحظه دل هممون رو شادد کنه🙏🏻

آمین 🙏

دم شما گرم لطفاً برای منم دعا کنید 🙏 

سلامت باشید بزرگوار،، حتما،، ان شاﷲک لایق باشم 🙏🏻

همچنین ، قطعا خدا به دل انسان‌های شریفی مثل شما توجه و به خودشون عنایت ویژه داره. شما رو قسم میدم برام دعا کنید 🙏 

اتفاقا خوبیه اینجا به همینه کسی ادمو نمیشناسه میشه عمومی گف

نه بابا ! چندتا فامیلامون اینجان ، من حتی جرات نکردم رشته تحصیلی‌مو بزنم گفتم منو نشناسن. ماشالا تا دلتم بخواد فامیلای ما کنجکاو هستن (همون فضول خودمون!) و فورا آبرومو حراج می‌کنن

همچنین ، قطعا خدا به دل انسان‌های شریفی مثل شما توجه و به خودشون عنایت ویژه داره. شما رو قسم میدم بر ...

زنده باشید و همیشه سلامت باشید،،، حتما حتما سرنمازم دعاتون میکنم،، ان شاالله ک دلتون شاد بشه و حالتون خوبه بشه،، توکل ب خدا،، 🤲🏻🙏🏻

💔
زنده باشید و همیشه سلامت باشید،،، حتما حتما سرنمازم دعاتون میکنم،، ان شاالله ک دلتون شاد بشه و حالتو ...

وجود انسان‌هایی مثل شما واقعا لازمه ، با وجود شماها دنیا جای قشنگ‌تری میشه . ای کاش خواهرم بودی 🙏

خیلی انسانی ، واقعا از همصحبتی با شما احساس آرامش گرفتم . انسان‌هایی که با خدا ارتباط دارن آرامش خاصی هم دارن. اگه دعای من قبول بشه آرزو می‌کنم همیشه سلامت و دلتون شاد باشه 🙏