2777
2789
عنوان

همیشه همه رو می‌خندونم اما بدجوری دلم گرفته.

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 63 پست
چش اما امروز دیدم نمی‌تونم ، نمیشه 

ببین...اوکیه واقعا‌ 

گاهی وقتا خوب نیستیم بلاخره ادمیم...ولی اینکه بتونی دوباره خوب بشی خیلی مهمه 

وقتی حالت بده تظاهر ب خوب بودن نکن چون اینجوری از درون میشکنی...اکی امروز حالت خوب نیس پس خودتو خالی کن 

ولی سعی کن فردا رو با حس خوبی شروع کنی

منم اینجوری ام همیشه تو بدترین شرایطم همه رو میخندونم و انرژی میدم بهشون ولی امروز یهو وسط خندیدن بین دوستام،بی اختیار از چشمام اشک ریختن زود جمعشونو ترک کردم مسیر بارونیو تا خونه پیاده اومدم و گریه کردم خوبیش این بود که زیر بارون به اون تندی کسی متوجه نمیشد دارم گریه میکنم🙂

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دلتون گرفته؟ چیشده

گاهی نفسی هست  ولی هم‌نفسی نیست
در هر نفست جز نفست  هیچ‌کسی نیست

آنقدر غریبی که  در این شهر درن‌دشت
دنیای تو اندازه‌ی  کنج قفسی نیست

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
همیشه همه رو خندوندم تو غم هاشون کنارشون بودم تنهاشون نذاشتم ولی الان که بهشون نیاز دارم یک نفرشو ...

تو گریانی ، بیا با هم بگرییم

به زندانی ، بیا با هم بگرییم 

تو هم مانند من از جمع یاران 

پریشانی ، بیا با هم بگرییم 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
گاهی نفسی هست  ولی هم‌نفسی نیست در هر نفست جز نفست  هیچ‌کسی نیست آنقدر غریبی که  در ...

چه بسر جوونای مملکتمون اوردن💔

خدا باعث وبانیش ذلیل کنه

چرا هیچکس حال دلش خوش نیس

اي خددددددداااااااااا😭

چی شده اسی؟بگو

چی بگم ؟

گر بماندیم زنده  بردوزیم
جامه‌ای کز فراغ چاک شده

ور بمردیم  عذر ما بپذیر
ای بسا آرزو که خاک شده

امضاتم خنده داره ولی چرا اومدی محیط اینجا

خب تورو خدا الان موقع این نیس ! اما اشکالی نداره میگم ، چوپ ورود آقایون ممنوع نیست! بعدشم یه قصه داره که چندبار گفتم .

همه یه روز های دلشون میگیره 💔 بزن بیرون یکم هوات عوض بشه

از بیرون اومدم ! برای دل تنگ خونه و کوچه و یه شهر بزرگ فرقی نداره ، دلتنگی هیچی حالیش نیست 

حق داری  چرا فک میکنی همیشه باید شاد باشی  توام حق داری یه وقتایی غمگین باشی  اما ...

ممنونم .امااا

گریه کردم  گریه هم  این بار  آرامم نکرد
هرچه کردم  هرچه ! آه  انگار آرامم نکرد

بی‌تو خشکیدند پاهایم ، کسی راهم نبرد
دردِ دل با سایه‌ی دیوار   آرامم نکرد

خواستم دیگر فراموشت کنم  اما نشد
خواستم اما نشد ، این کار   آرامم نکرد

ذوق شعرم را کجا بردی؟ که بعد از رفتنت
عشق و شعر و دفتر و خودکار  آرامم نکرد

ببین...اوکیه واقعا‌  گاهی وقتا خوب نیستیم بلاخره ادمیم...ولی اینکه بتونی دوباره خوب بشی خیلی م ...

چش 

ممنونم ازت ، تک تک کلماتی که تایپ می‌کنی برا من ارزش داره 🙏

ممنونم .امااا گریه کردم  گریه هم  این بار  آرامم نکرد هرچه کردم  هرچه ! آه &nbs ...

بعضی وقتا ادم کم میاره 

امیدوارم حالت بهتر شه رفیق 

اگر خواستی راجبش صحبت کن شاید اروم شی