2777
2789
عنوان

دوستم با خواهر پسره حرف بزنه ؟

76 بازدید | 7 پست

سلام 

دوستم با یه آقایی آشنا شده حالا پسره بهش گفته بیا با خواهرم آشنا شو . به نظرتون دلیلش چیه ؟ با خواهر پسره حرف بزنه یا نه ؟ گفته اگر دوست داری تا به خواهرم بگم بهت پیام بده . نظرتون چیه ؟ 

احتمالن گول زدن دوستت برا اینک ازش سواستفاده کنه با این بهونه ک اره من قصدم ازدواجه به ابجیمم نشونت دادم 😂

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت اینه که باهاش رابطه ی اونجوری داشته باشه ؟ 

هر جور سواستفاده ای ممکنه

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

هر جور سواستفاده ای ممکنه

پسره که خیلی وقته راجب دوستم به خواهرش گفته و راجب ازدواج باهاش حرف زده حتی پدر و مادر دوستمم میدونن .  دوستم این جوری نیست که به خاطر قول ازدواج هر کاری کنه ‌