2777
2789
عنوان

بنظرتون رابطه داشته باشم باشوهرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 5002 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردش وحشتناک بود شب نزاشتم گفت خانوادم فردا دستمال میخان بزار کارمون انجام بدم ب آرومی من نزاشتم تا ...

اگه میدونستی این مدلی هستن کاش میرفتی ماه عسل چقدرشوهرت مثل عروسک خیمه شب بازی خانوادشه پس احساسات توچی شرم وحیاچی عشق وعلاقه چی

اگه میدونستی این مدلی هستن کاش میرفتی ماه عسل چقدرشوهرت مثل عروسک خیمه شب بازی خانوادشه پس احساسات ت ...

شوارم باافتخاردسمال نشون خانوادش داد مادرش میخواست نشون مادرم بده ک مادرم گفت نه نمیخام من به دخترم اعتماد دارم شمایید ک دنبال این کارای مسخره اید مادرم خیلی ب مادرشوهرم چی گفت

شوارم باافتخاردسمال نشون خانوادش داد مادرش میخواست نشون مادرم بده ک مادرم گفت نه نمیخام من به دخترم ...

خدابه خیربگذرونه اولش اینه.خوشبخت بشی عزیزم افرین به مادرت که حداقل اون هواتو داشته.احمق هستن دیگه الان اینقدرهستن دخترهایی که بکارت دارن ولی صدها بار یه طوردیگه رابطه داشتن چقدرببخشیدادم عقب مونده باشه.بخداقسم مادوتاعروس داریم اگه رومون شده باشه هیچوقت بعدعروسی اسم این چیزارو اورده باشیم

دردش وحشتناک بود شب نزاشتم گفت خانوادم فردا دستمال میخان بزار کارمون انجام بدم ب آرومی من نزاشتم تا ...

وای یا خداااا 

چ وحشتناک در این حد بیشعورررن 

البته ببخشید حرصم گرفت