2777
2789
عنوان

بنظرتون رابطه داشته باشم باشوهرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 5002 بازدید | 88 پست
حرمت ابرو حیا شرم   وای اینا کجان الان

اصلا نمیتونم این رسمای زشت رو بپذیرم 

خداروشکر همسرم و خانوادش اونقدر با درک و فهم بودن که این کارا رو نکنن

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند

بچه ها من مجردم ولی بعد و قبل پریود خیلی لکه بینی دارم

حتی این ماه چن روز بعد اتمام پریود یهو خونریزی شد بعد دوباره تموم شد 

چرا ابنجوری میشه؟

پریودام تمام طولانیه

کسی میدونه؟

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز این رسمای مضخرف رو هست؟  از طرفی خیلیا خونریزی ندارن پس اونا چکار کنم حتما انگ ناپاکی میز ...

دقیقا ما یک ماه بعد از عقدمون رفتیم تو کارش 😂😅 اینم با هزارتا التماس شوهرم 

ولی یه قطره خون هم نیومد من خیلی گریه کردم گفتم بیا بریم دکتر فکر نکنی من دستمالی شدم میخواست منو بزنه باورت میشه گفت اگه یک بار دیگه این حرفو بزنی طلاقت میدم گفت اگه بهت اعتماد نداشتم هیچ وقت باهات ازدواج نمیکردم همسرم کلی قبلش تحقیق کرده بود راجب همین خونریزی و راجب انواع پرده ها خونده بود ولی ما تا یک ماه بعدش هربار که رابطه داشتیم درد بسیار شدیدی داشتم که حتی نمیزاشتم رابطه کامل تموم بشه و اینکه همسرم میگفت انگار یه چیزی جلوش هست 😂😅 نمیزاره درست بره داخل 

من خداروشکر میکنم که همسری با درک دارم چون این مسئله واسه خیلی از قومیت ها مهمه و همچنین واسه همسرشون 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

دقیقا ما یک ماه بعد از عقدمون رفتیم تو کارش 😂😅 اینم با هزارتا التماس شوهرم  ولی یه قطره خون ...

ما قبل عقد رابطه داشتیم 

من در حد یکی دو قطره ریز مث سوزن که بخوره به انگشت خونریزی داشتم

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
دقیقا ما یک ماه بعد از عقدمون رفتیم تو کارش 😂😅 اینم با هزارتا التماس شوهرم  ولی یه قطره خون ...

با این حرفهات که دل استارتر میسوزه😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
با این حرفهات که دل استارتر میسوزه😔

من قصدم سوزوندن دل اسی نبود عزیزدل من حتی به این فکر نکردم که اسی ناراحت بشه 

به هرحال اسی هم خودش میدونست که طایفه شوهرش همچین اخلاقی دارن و ازدواج کرده یا باید پای رسومات خودش وایسه یا شوهرش میتونستن یه جای از دستش زخمی کنه خونشو بریزه رو دستمال نشون مادرش بده تو زمان مناسب خودش که اسی حال و روحیش خوب باشه این کار رو بکنن به هرحال این یه چیز کاملا شخصیه که بین اسی و شوهرش بوده اصلا نیازی نبوده که خانواده ها ببینن شوهر اسی میتونست با این ترفند هم دل مادرش به دست بیاره هم دل همسرش ولی خوب یا به ذهنش نرسیده یا واقعا نمیخواد که درک کنه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اون تاپیکت تعطیل شد 

عزیزم پوزیشن شما بالا   شوهرت خوابیده رو امتحان کن 

دردش کمتره   منم تا  دو سه ماه درد داشتم فقط  با همین پوزیشن میتونستیم 

از ژل لوبریکانت استفاده کن

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
ما قبل عقد رابطه داشتیم  من در حد یکی دو قطره ریز مث سوزن که بخوره به انگشت خونریزی داشتم

من شب عروسی انقدر ترسیده بودم ولی در کمال ناباوری خونریزی نداشتم یه جورایی خودم ناراحت شدم که الان شوهرم چی فک می‌کنه که اونم بنده خدا چیزی نگفت شب چون من درد نداشتم شب دوم به شدت خونریزی کردم ولی نه تا صب همون موقع رابطه هنوزم برام سواله چرا شب دوم؟

یکماه پیش عروسی داداشم بود الکی ب همه گفتم بعد عروسی رفتن ماه عسل..با داداشم و زنداداشم هماهنگ کردم

ک استراحت کنن و استرس نشن..متنفرم از رسم دسمال..شهر ما رسم داره..ولی با این دروغی ک گفتم راحتشون کردم

زندگیتون پر از عشق
دردش وحشتناک بود شب نزاشتم گفت خانوادم فردا دستمال میخان بزار کارمون انجام بدم ب آرومی من نزاشتم تا ...

عزیزم اولا کاچی بخود و برای صبحانه کره و عسل. دوم اینکه شوهرت باید برات وقت بزاره حداقل نیم نهایت یک ساعت تا خوب آماده بشی. سوم اینکه تز روغن بچه استفاده کن. خواستی درخواست دادم بیا اونجا بحرفیم تعلیق میشیم

سلامتی و خوشبختی دخترم
اسی حامله و دستمال رو ول کن گوش کن ببین چی میگم شما عفونت داری و اون لکه ها نشونه عفونت هست حتما برو ...

لکه بینی قبل از پریودی برا مجردا هم از عفونته؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)