2777
2789

حشره کش ابی تاریک‌تر 

کلی تو خونم از این مگسای ریز اومده یهو حرصم گرفت یه حشره کش رو خالی کردم تو اتاق بمیرن همه 

کلی رفت تو دماغم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو اتاقم که نزدم ولی موقعی که داشتم میزدم کلی رفت تو دماغم چیزی نمیشه؟

نه ولی دیگه نکن چون ورم میکنه ادویه و نمک برات مضر چه برسه حشره کش 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
متنفرم از آدمایی مثل شما شما بفرما برو تو تایپیک خواهر شوهر مادرشوهر

عزیز دل شما تو تاپیکت نگفتی مشکلت چیه فقط گفتی رفته تو دماغم

درضمن اصلا حتی بزور میام نی نی سایت سر میزنم چ برسه بدم تاپیک مادر شوهر😆

شمام بار بعد سوالتو تو تاپیکت بپرس بتونیم جواب بدیم❤️

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

ورم فدای سرم میگم نکنه که وارد مغزم شه از بینی🥲😂

🤣🤣 یعنی دروازه بازه؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
عزیز دل شما تو تاپیکت نگفتی مشکلت چیه فقط گفتی رفته تو دماغم درضمن اصلا حتی بزور میام نی نی سایت سر ...

شرمنده عزیزم استرس دارم عصبیم 

ولی نتیجه کارم خیلی لذت بخش دونه دونشون دارن میمیرن خیلی زیاد بودنا یهو دیدم رو سقف صدتا نشسته سکته کردم خداشاهده خیلی نمیرم نمیدونم ار کجا میان الان همشون‌ذارن میمیرن

شرمنده عزیزم استرس دارم عصبیم  ولی نتیجه کارم خیلی لذت بخش دونه دونشون دارن میمیرن خیلی زیاد ب ...

نگران دماغت نباش هیچیش نمیشه.من ۱ هفتم نشد قلیون کشیدم.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤