2777
2789
عنوان

سندروم روده تحریک پذیر کمکم کنین

392 بازدید | 17 پست

خانوما دیگ خسته شدم من چند سال پیش دکتر گفت دارم این بیماری قرص کلپرمین خارجی برام نوشته خوب شوم همین که خوردم

بعد هر چند وقت وقتی اسهال میشدم خوب نمیشد وقتی میخریدم خوب میشدم

الان دوباره اینطوری شدم ولی متاسفانه قرص کلپرمین نیست و جایگزینش کلگارد کلپرسان خوردم اصلا انگار نه انگار دارم دیونه میشم اسهال شدید دارم

حتما به یه چیزی حساسی که اینجوری میشی😢

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همین بیماری رو داره یا اسهاله یا یبوست.غذاهای چرب نخور.سعی کن وعده ها تو سر وقت بخوری ولی کم.از مواد غذایی نفاخ استفاده نکن.آب زیاد بخور.عصبی هم نشو.ورزش کن.با دوستانت وقت بگذرون. پارک برو.عامل اصلی ش جوش و استرسه

سلام گلم نورمحمدی هستم مدرس طب سنتی خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.. چرا از درمان های گیاهی استفاده ن ...

والا پدرم هم کیسه صفراش سنگ داش همین دکتر گیاهی بهش گفت بیا من خوبت میکنم بنده خدا همین که داروی گیاهی خورد داش می‌میرد از درد 

استرس انگار تو خون من هست بخدا نمیدونم چیکار کنم

دست خودت نیس...سودای بدن ک زیاد بشه ناخودآگاه استرس و افکار منفی میاد سراغت..ولی ما جوری بهت برنامه میدیم ک خودتم باورت نمیشه چجوری استرست کم میشه

والا پدرم هم کیسه صفراش سنگ داش همین دکتر گیاهی بهش گفت بیا من خوبت میکنم بنده خدا همین که داروی گیا ...

چیا بهش دادن..

ببین گیاه همجوره درمانه واسه آدم

ولی باید پیش متخصصش بری نه هرکی که ازراه میرسه

کی بود حالا کاربلدبود???

چیا بهش دادن.. ببین گیاه همجوره درمانه واسه آدم ولی باید پیش متخصصش بری نه هرکی که ازراه میرسه کی ...

آره بهش میگفتن دکتر طب سنتی خییلم مشتری داره اینم شانس ما بود از اون روز پدرم گفت سمت داروی گیاهی بری کشتمت

منم داشتم قبلا .... ببین فقط ورزش روزانه داشته باش و استرس و از خودت دور کن الان من یه بیماری‌ه ...

چجوری خودتو درمان گردی 

دکتر به من فمی لاکت و کلیدنیوم سی داده ولی هنوز اثر نکرده دومین روز میخورم روزی ۳ بار اسهال دارم 

آره بهش میگفتن دکتر طب سنتی خییلم مشتری داره اینم شانس ما بود از اون روز پدرم گفت سمت داروی گیاهی بر ...

روده تحریک پذیر و یا کولیت روده و یا اولسترا را.
مصرف کم برنج و سیب زمینی
ممنوعیت کافئین ها و فست فودها

مصرف سبوس جوانه های ترکیبی مثل ( نخود و عدس و برنج و ارزن وجو و گندم)
ممنوعیت تخم مرغ با ماهی
با شکم پر و یا خالی ممنوعیت امورزناشویی و یا استححمام
ماساژ ارام روی شکم برای چندماه تا اسپاسم چندساله رفع شود
پرهیز از نان بربری و لواش

خوردن مربای به و یا مربای بالنگ یا خوردن عرق اترج
سرماندادن کل گوارش
پرهیز از خواب روزانه
خوردن ترکیبی خاکشیربا اسفرزه با تخم خرفه با اب سرد و عسل

نمیدونم خودمم الانم دکتر بهم دارو داده دو روزه میخورم هیچ تاثیری نذاشته فمی لاکت و کلیدنیوم سی

مامان منم اینجوریه خودش میگه به گرمیجات و ادویه اینا حساسیت داره

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔