2777
2789
العان با دقت تو گوشیم نگاه کردم وزوم کردم حس میکنم دوتا دخترن عزیزم پاقدمشون خیرباشه برات حالا سونو ...

ممنونم.سونو می‌گفت معلوم نیست من خیلی اصرار کردم گفت احتمالا دو دختر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم طبیعیه اما  بهداشت باید بشنوه  از16

۱۵هفته رفتم

میدونید بیشترهم ماماتازه کارهستن متوجه نشد

اماصدای نبض و...می اومد، گفت این نیست اینهاصدای اضافه و...است، حالا فردا میرم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نمیخام امیدوارت کنم اما حسم میگه ممکنه دومی پسرباشه  

هر دو چون سمت راستم بودن دفه های پیش میرفتم دکتر می‌گفت دوتاشم پسره ایندفعه خیلی اصرار کردم گفت اگه الان بگم به ضررته دوتاشم انگار دختر

سلام عزیزم مبارکت باشه خداروشکر الهی قدمشون خیر و برکت باشه براتون... طبیعی دوقلو شد؟

دوستداشتنی پسر باشه؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹