2777
2789

سیف از اول اردیبهشت با رنگ های جدید و دسته بندی های متنوع دستیار خونه شماست معرفی میکنم ترکیب جدید تیم سیف :

۱. اسپری سیف universal: قرمز، قابل استفاده برای مبلمان و ...

۲. اسپری سیف perfect shine: بطری آبی، قابل استفاده برای سرویس بهداشتی 

۳. اسپری سیف anti grease: نارنجی، قابل استفاده برای گاز و شیرآلات

۴. اسپری سیف جوش شیرین: سفید، مناسب لکه‌های سرسخت و میکروب‌ها

سیف تو نی نی سایت چیکار می کنه  خدا نکشتت 😂😂😂

تیک ابی هم داره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوع

تیک آبی و نی نی سایت؟

سایت پیشرفت کرده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وات دا فاز؟؟؟ نی نی سایت دیگه اجازه میده شرکت ها تاپیک تبلیغاتی هم بزنن...

اصلا بلید نیس ازش 

سایتی که فقط پول براش الویته

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تیک ابی هم داره

اکانت رسمی نی‌نی سایته دیگه  فایده‌اش اینه که شما مطمئن می شید الان دقیقا این تیک متعلق به برنده و یه اکانت فیک نیست که با اسم برند فعالیت می کنه و ما می‌تونیم ارتباط نزدیک تری رو با شما که مخاطب محصولاتمون هستید داشته باشیم وکلی سوالاتتون روجواب بدیم 

سیف تو نی نی سایت چیکار می کنه  خدا نکشتت 😂😂😂

والا اومدیم که با خانواده نی نی سایت همراه باشیم و اگه راهنمایی لازم داشتین در خصوص محصولات  در خدمتتون باشیم

والا اومدیم که با خانواده نی نی سایت همراه باشیم و اگه راهنمایی لازم داشتین در خصوص محصولات  در ...

ما با سرکه و جوش شیرین کار می کنیم نیازی به شوینده نداریم😂

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.