2777
2789

خیلی اتفاقا بین منو شوهرم افتاده ولی من هیچوقت تا حالا انقدر ازش دلسرد نبودم ب مادرم ک فوت شده فوش داد البته منم ده برابر جوابشو دادم  نمیتونم ببخشمش وقتی میخاد بهم دست بزنه حالتم بد میشه من عاشقش بودم ولی الان برام غریبه شده 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

باهاش صحبت کن و علت و شدت ناراحتیت رو بگو

حق داری ناراحت باشی از دستش

اگه واقعا مرد باشه تلاش میکنه که دلت رو دوباره بدست بیاره

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش بخای اون حس میکنه من دوستش ندارم چون متاسفانه اهل بروز احساست نیستم 🙃

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

خب دیگه دعوا پیش میاد بین زن و شوهر شما هم قطعا اشتباهاتی کردی، فکر نکن فقط خودتی که دلسرد میشی برای ...

بله منم اشتباه داشتم ولی حرفاشو نمیتونم فراموش کنم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

برا منم پیش اومده 

به من فحش برادرم که فوت شده رو داد 

هنوز نبخشیدمش 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بله منم اشتباه داشتم ولی حرفاشو نمیتونم فراموش کنم

اونم اشتباهات شما رو نمیتونه فراموش کنه، زندگی همینه، پس یجاهایی شما باید کوتاه بیایی یه جاهایی هم اون

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
چی گفت بهت؟؟؟

گفت ریدم به قبر ....... اسم داداشمو آورد منم جوابشو دادم جلو پدر و مادرش شستمش😊

هرچی می‌گفت ده تا جوابشو میدادم

چون دوسال بود بهم فحش میداد تهمت میزد توهین میکرد به خودمو خانوادم هیچی نگفتم بخاطر بچم اون شب تموم کردم همه چیو در حقش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

چی گفت بهت؟؟؟

بهم می‌گفت حرومزاده جلو مامانش گفتم تو خودت معلوم نیست از تخم کی هستی مادر ج.....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانش هیچی بهت نگفت؟؟؟الان دیگه بهت فوش نمیده،؟؟؟

نه هیچی ، مگه چیزیم باید بگه؟ بار هزارم بود پسرشون بهم فحش میداد 

ن اصلا ، همون دفعه تا پای طلاق رفتم جرعت نمیکنه دیگه بگه 

فقط دیشب بحثش افتاد مامانش می‌گفت ....(شوهرم)اون سری زیاد محکم نزده تو گوشت 

کر بود کورم شد این پیرزن🤦🏻‍♀️ گفتم اگه نزده من چرا صورتم کبود شده؟ چرا گوشوارم افتاده؟

حرصم گرفته باز  

1
5
10
15
20
25
30
35
40