2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه صد در صد 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

یبار یکی تاپیک زد پول ندارم پوشک برای بچه بخرم من گفتم خوب کهنه کن. کلی بهم پرید که الان دیگه کی کهنه می کنه و موقع بیرون رفتن مگه میشه کهنه کرد و ازین حرفا.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

نه اصلا باور نکن الکی میگه 

یبار محل کارم یه خانوم جوان و مرتبنه قرتی مرتب اومد 

اشک ریخت که شوهرم رفته کرمان و ازش خبر نمی تونم بگیرم بچم بی شیرخشک مونده پول شیرخشک بده 

منم پول دو تا قوطی شیرخشک دادم 

چند ماه بعد دوباره اومد اداره فکر نمی کرد من تو اون اتاق باشم تا دیدم در و بشت رفت دیگه نیومد تو بعد دیدم جلو یکی دیگه از همکارام و گرفته

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
یبار یکی تاپیک زد پول ندارم پوشک برای بچه بخرم من گفتم خوب کهنه کن. کلی بهم پرید که الان دیگه کی کهن ...

😂😂یادمه یبار یه بنده خدا اومده بود در  خونمونو زده بود.. مامانم هم هرچی داشته باشه میده... یه خورده برنج دونه بلند ریخته بود تو نایلون بهش داده بود

بعد خانمه برنداشته بود گفته بود کی دیگه اینروزا برنج پاکستانی میخوره😐

خدا،،، تورو خدا🙂
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792