2777
2789
عنوان

چطور برخوردی کنم با نامزدم

220 بازدید | 25 پست

سلام خانوما 

منو نامزدم ۵ ماهه که نامزدیم حدودا ۱ سالو ۷ ماهه که از اشناییمون میگذره 

مشکل من اینه که من تا حرفی میخوام بزنم بگم فلان چیزو نکن مثلا میگه بهانه میاری دعوا درست میکنه بحث میکنه ولی اون هرچی باهم چت میکنیم میگه این کارو بکن این کارو نکن میگم چشم با ارومی باهاش حرف میزنم ولی اون اصلا تا من چیزی میگم میگه من چطور تورو تحمل کنم 

خیلیییییییی دلم گرفته این رابطه زناشویی نیست که من فقط بخوام اونو درک کنم ولی اون اصلا به حرفای من گوش نده فورا دعوا راه بندازه گریه کنیم 

و مشکل دیگه اینه که به شدتتتتت احساساتیه به شدتتتتتت تا یه چیز میشه گریه میکنه نمیدونم چیکارش کنم میشه راهنماییم کنید 

راستی من ۲۰ سالمه و نامزدم ۲۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه بچه ازدواج کردی همینه دیگه ☹️ مرداد کلا یه تخته شون کمه دیگه نامزد تو کم سن هم هست دیگه واویلا مرداد همیشه ۵سال از سن واقعیشون کوچکترن 

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥
این ادم برای زندگی شما نیست.

این ادم اصلا ادم زندگی نیست و هنوز باید باباش واسش اسنپ بگیره

معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه

خیلی خیلی اشتباه میکنی اگه باهاش ازدواج کنی

اینکه تو ۱۹ سالگی میخای شوهر کنی، ب خودت مربوطه اما لااقل با یه مرد فهیم و مستقل ازدواج کن نه یه بچه که هنوز نمیتونه تومبون خودشو بکشه بالا و همش اشکش لب مشکشه

معتقدم آقایون جنس "مخالف" خانم ها نیستن، بلکه تنها جنسیتی "متفاوت" با اونها دارن و این تفاوت، نه تنها مانع اظهار نظر نیست، بلکه میتونه برای هر دو طرف، دربردارنده موارد آموزنده و مفیدی باشه