2777
2789

من زمانی ک ازدواج کردم لیست سیاهه از جهیزیه‌م نداشتم ک داماد امضا کنه 

بدون لیست سیاهه،جهیزیه‌مو چیدم

حالا بعد ۱سال ، میخوام جدا شم

هفته پیش دادگاه داشتم برا استرداد جهیزیه

شوهرم و من امضا کردیم تمام فاکتور خریدای من و اونو

حالا دیروز نامه برا استرداد جهیزیه‌م اومده

اما شوهرم نمیزاره ک جهیزیمو جمع کنم،در خونمو قفل زده،بنظرتون میتونم شکایت کنم یا نه؟

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی ک همیشه منو گازمیگرفتن بیان ببینم کجان میگفتن لیست سیاهه ب چ درد میخوره مگ معاملس و اینا کجایییین هااااااا 

همیشه دعوا بود سرش 

من کم دادگا نبودم میبینم وصعیتو لطفااااا حتمااااااا لیست بگیرید با امصا و اثر انگشت شوهرتون و پدرتونو خودتون 

فزشته هم میتونه شیطان شه روزی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

عزیزم راهی نداره سازش کنی؟

ب جز ۱ساله ک عروسی کردم

۳سال عقد بودم

خیلی اذیتم کرده،یعنی من برای این تصمیمم،۹ماه تموم فکر کردم عزیزم

اصلا دلم باهاش نیست دیگه:)

اگه حکم دادگاه اومده، بعد اینکه حکمت قطعی شد اجراییه میزنی میره اجرای احکام بعد با مامور  میری جهیزیت رو میاری. قفل زده که جلو جلو نبری.

برا اینکه قفل در خونه رو عوض کرده هم از پلیس صورتجلسه کن با شاهد شکایت .ترک انفاق. کن ازش براش حبس داره. 

اونایی ک همیشه منو گازمیگرفتن بیان ببینم کجان میگفتن لیست سیاهه ب چ درد میخوره مگ معاملس و اینا کجای ...

بله دقیقا

ما چون فامیل بودیم،هیچی رو سفت و سخت نگرفتیم

خیلی راه اومدیم باهاشون

حالا خود شوهرم تایید کرد تو دادگاه ک اون وسیله های نامبرده رو من اوردم

این ب کنار

فقط الان درو قفل زده ک نتونم بیارمشون

بله دقیقا ما چون فامیل بودیم،هیچی رو سفت و سخت نگرفتیم خیلی راه اومدیم باهاشون حالا خود شوهرم تای ...

وسیلهاتو کامل ازخونش خارج میکنی نترس ازاین کارا اکثر این مردا کردن تهش از بابت جهزیه زن موفق بوده ،دیدم ک میگم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اگه حکم دادگاه اومده، بعد اینکه حکمت قطعی شد اجراییه میزنی میره اجرای احکام بعد با مامور  میری ...

صورتجلسه کردم قبلا ک قفل زده مامور کلانتری اومد 

حکم اومده ،بابامم میگه باید بره اجرای احکام بعد با مامور بریم

ولی خب من عجله دارم،چون ماشینمم دست شوهرمه توقیف کردم

گفتم اول جهیزیمو بیارم یه موقع نزنه بشکونه،بعد برم حکم قاضی بگیرم ک ماشینم توقیفش اومده ولی تکون نمیده ماشینو ک یموقع نره پارکینگ

وسیلهاتو کامل ازخونش خارج میکنی نترس ازاین کارا اکثر این مردا کردن تهش از بابت جهزیه زن موفق بوده ،د ...

ممنون عزیزم 

دلم گرم شد 

ممنون عزیزم  دلم گرم شد

منم جداشدم

الان فک میکنی خیلی مراحل سختیه اما بیشتر فکرته ک فشارمیاره ن مراحل

بعدش خیلی اسوده و رها میشی انشالله زودی تمومه

منم جداشدم الان فک میکنی خیلی مراحل سختیه اما بیشتر فکرته ک فشارمیاره ن مراحل بعدش خیلی اسوده و ...

اره واقعا تو ذهنم غوغاست

انشالله که همیشه حال دلت خوب و فکرت آسوده از هر چی خیال باشه

برای منم دعا کن عزیزم