2777
2789
عنوان

حالم از شوهر بی عقلم بهم میخوره

221 بازدید | 7 پست

قضیه ازین قراره ک بخاطر ثبت نام ماشین خارجی داماد شوهرم (ینی شوهر خواهرش) بش میگه من یکی میشناسم دنبال کد ملی مادران (طرح مادران) هس 

شوهرم بش میگه یکی همسایه ما هسش ک تازه بچه دار شدن و وضع مالی انچنانیم ندارن ک بخوان خودشون ثبت نام کنن من باهاشون صحبت میکنم  اگه خواستن شمارتو بش میدم 

شوهرمم میره با همسایمون حرف میرنه میگه ک اره شمارشو بده ما کد ملی میدیم 

خلاصه اشنای شوهر خواهرش ۱۰۰ میلیون پول بلوکه میکنه حساب همسایه ما

الان ک ماشینش در اومده همسایه ما دبه کرده رفته ماشینو فروخته 

و به اشنای شوهر خواهرش نداده 

الان شوهر خواهرش و اشناش رفتن شکایت همسایه ما کردن 

شوهر منم بعنوان شاهد بردن 

من چجوری تو رو همسایم نگا کنم 😭 ادما خوبین رفت و امد داشتم باهاش 

اگه نفرینم کنن چی😪

میدونم مقصرن خودشون ولی خب😭

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آدمایی پیدا میشن ،دیگه شما که نمیدونستین 

والا ما ک کف دستشونو بو نکردیم 

الان شوهر منم بردن 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
والا ما ک کف دستشونو بو نکردیم  الان شوهر منم بردن

کلا هیچوقت تو این کارا وارد نشین ،چیزی بهتون نمیرسه جز دردسر ،خداوکیلی چجوری دلش اومده ماشینی که پول مردم براش ریخته شده بفروشه 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

کلا هیچوقت تو این کارا وارد نشین ،چیزی بهتون نمیرسه جز دردسر ،خداوکیلی چجوری دلش اومده ماشینی که پول ...

والا منم نمیدونم چرا اینکار کردن

پول یه ماه کسی دیگ بلوکه کرده این رفته فروخته 

چ نامردن بعضیا 

والا منم نمیدونم چرا اینکار کردن  پول یه ماه کسی دیگ بلوکه کرده این رفته فروخته  چ نامرد ...

آره خدایی ،معادل همون دزدیه ،برای شوهرتون مشکلی پیش نمیاد صرفا برای شاهد بردنش ،فقط از کارش میفته چند روزی 

الهی مرا آن ده که آن به ...