2777
2789
عنوان

دعایی که برای من معجزه کرد 🤲♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 62662 بازدید | 1848 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقدر ناامیدم دیگه حس میکنم اصلا خدایی نیست. اگه هست اصلا منو نمیبینه‌. نماز نمیخونم قهر کردم چون ...

بنظرت این نشونه این نیست ک خدا میدونه تو دلت چیه؟ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
همین امشب اتفاق بدی برام افتاد. دلم شکسته. تو اعتقاد داری. خدا هست؟

بله تاپیکم بخونی میفهمی ی زمانی کپ خودت بودم 

شوهرم بهم خیانت کرده میخاد باعاش بره. هرچی دلش خواست بهم گفت. دیگه چه امیدی میتونم داشته باشم؟

امید اینک خدا خواسته زودتر ذات این ادم رو ببینی و نجاتت بده ازتباهی 

امید اینک خدا خواسته زودتر ذات این ادم رو ببینی و نجاتت بده ازتباهی

زودتر نیست خواهر. بعد از پونزده سال زندگی با خفت داره بیرونم میکنه با یه بچه دوازده ساله‌. دارم به خودکشی فکر میکنم

تو رو خدا و قرآن یه مرتبه به نیتم لطفا بخون به نیت اینکه پدرم دعوامون نکنه و کتکمون نزنه و تهمت بهمو ...

چشم حتما

ان شاء الله حاجت روا به خیر 

زودتر نیست خواهر. بعد از پونزده سال زندگی با خفت داره بیرونم میکنه با یه بچه دوازده ساله‌. دارم به خ ...

دورازجونت ازخدا کمک بخواه و بسپار ب خودش مطمئن باش ب بهترین شکل حل میشه همچی نه اینک شوهرت برگرده نه ولی وضعت بهترمیشه 

چرا بیرونت کنه مگر مملکت قانون نداره؟ بچرو از خونه پدرت مگراوردی خوشگلم؟

جایی گیرکرده بودیم 8سال نمیتونستیم بریم اما معجزه شد از غیب پول. رسید تونستیم جدا بشیم ازاونا و بعدم ...

استارتر حتما باید بگیم یکی برامون بخونه؟

یعنی شما علاوه بر اینکه خودت میخوندی گفته بودی دیگران هم برات بخونن؟