2777
2789
عنوان

کسی که از همه جا بلاک کرده

1252 بازدید | 18 پست

ایا کسی که از همه جا بلاک کرده امکان داره برگرده؟ 

رابطمون جدی بود خاستگاری اومده بودن بخاطر اینکه ما عزادار بودیم مراسممون موند برا ۵ ماه بعد 

اونم داشت خونه میساخت اونم با هزار و یک قسط و وام میدونم واقعاا دوسم داره ولی تقصیر من بود

یک بار هم گفت همه چی تمومه ولی بعد ۵ روز با پادرمیونی مامانامون حل شد 

این سری فقط از تماس بلاک نیستم از همه جا بلاکم 

امکانش هست برگرده؟

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

مردی ک بجای حرف منطقی اینو پیش میگیره خودش ی دختره ن ی تکیه گاه

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ دوسش داری و میدونی ک تو مقصری

تا دیر نشده بزنگ 

من غرورمو انتخاب کردم 

الان اون پدر شده اونم از ی خانم دیگ

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
اگ دوسش داری و میدونی ک تو مقصری تا دیر نشده بزنگ  من غرورمو انتخاب کردم  الان اون پدر ...

هرکاری کردم ولی یه اخلاق داره تا خودش نخواد کسی نمیتونه قانعش کنه🙃 هرچقدر بیشتر بگی بیشتر لج میکنه 

فقط برا اولین بار میخوام رهاش کنم بلکه برگشت

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
مردی ک بجای حرف منطقی اینو پیش میگیره خودش ی دختره ن ی تکیه گاه

چه ربطی داره

رابطه ی جدی و خواستگاری ممکنه یه جا ببینن ب درد هم نمیخورن کات بشه 

ملت بعد ازدواجم میتونن طلاق بگیرن و طلاق بدن ،چه برسه قبل ازدواج

چه ربطی داره رابطه ی جدی و خواستگاری ممکنه یه جا ببینن ب درد هم نمیخورن کات بشه  ملت بعد ازدو ...

یکی نیس ب شما بگ چ ربطی داره مردی ک نتونه درست صحبت کنه و تورو اروم کنه چطور میتونه شریک مناسبی باشه دلخورئ بیشتر از سه روز حداکثر دیگ طرف ادم بیخودیه

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

هرکاری کردم ولی یه اخلاق داره تا خودش نخواد کسی نمیتونه قانعش کنه🙃 هرچقدر بیشتر بگی بیشتر لج میکنه& ...

رهاش کنی بر نمیگرده

بعدم همیشه از دید ما طرف مقابله ک متوجه نمیشه 

ولی گاهی شاید حق با اوناست

من رهاش کردم برنگشت 

بهرحال امیدوارم هر چی خیره برات اتفاق بیوفته

ولی ب حرف ی عده نی نی سایتم ک همچین رابطه ایو تجربه نکردن میان شعار میدن ک اگ این رفتارو کرد دختره پسر نیستو فلانم گوش نکن

همینا منو جوگیر کردن اون موقع ک الان وضعم اینه

یکی نیس ب شما بگ چ ربطی داره مردی ک نتونه درست صحبت کنه و تورو اروم کنه چطور میتونه شریک مناسبی باشه ...

مردا همیشه باید کوتاه بیان؟

چرا ی مردو عجیب غریب تصور میکنی اونم ادمه مثل ما

یکی نیس ب شما بگ چ ربطی داره مردی ک نتونه درست صحبت کنه و تورو اروم کنه چطور میتونه شریک مناسبی باشه ...

دختر جان آشنایی قبل ازدواجه

طرف برا یه عمر زندگیش تصمیم میگیره چه دختر ،چه پسر هرجا دید طرف مقابل آدم مناسب زندگیش نیست باید کات کنه

هیچکس هم تا آخر عمر ناز کسی رو نمیخوره و همیشه دنبال منت کشی باشه

آدما دنبال آرامش و شخص منطقی برا زندگی شون هستن نه دنبال کسی ک همه اش دعوا و ناز کنه و اینا باید ارومش کنن