2777
2789
عنوان

شما برای عروسی رفتنی پنکک میزنید یا کرم پودر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 44 پست

من یکم صورتمو مرطوب کننده میزنم وقتی نرم شد کرم پودر 

پنکک هربار گرفتم اصلا روی پوستم نمیشینه فقط همه جای صورتت رو سفید کننده نزن مثل ماست یک دست بشی سرچ کن کانتور کردن بعد مدل صورتت ببین چجوریه همون طور سایه و..بزن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یدونه ضدافتاب با رژ😂😐

اگه سنت زیاد نیس ارایش غلیظ نکن

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
کرم پودر + پودر فیکس  دو سه ساعت بیشتر روی پوستم نمی‌مونه ، اصطلاحا پوستم آرایش و میخوره   ...

قبل میکاپ پرایمر بزن

پودر فیکس مثل پنککه؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

اول کرم پودر میزنی بعدش پنکک یا پودر فیکس؟

برا میکاپ تمیز 

اول صورتت رو با شوینده بشور قشنک و خشک کن بعدش ابرسان و‌مرطوب کننده بزن یکم‌که جذب شد پرایمر بزن جنددقبقه بعد اول کرم پودرتو بزن بعدش کانسیلر زیر چشمات و گونه هات که لک و‌جوش داره بزن فید که کردی پنکک بزن روشون یکم تا ارایشت مات بشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مرسی تا حالا بجا پودر فیکس از پنکک استفاده کردی ؟

10سال پیش  بود یادم نمیاد چکار میکرد  کرم پودر زیاد بمال به صورتت  از روشم پودر فیکس خوب میشه البته اگه وسایلشم داری زیر ساز بزن زیر کرم پودر من خودم هرچیم نداشته باشم آبرسان دارم همیشه از زیر کرم پودر میزنم 

برای زیررساز ارایش چی بزنیم ؟

20 دقیقه قبل از شروع آرایش اول صورتت رو بشور بعد یه مرطوب کننده بزن .طوری که روی صورتت ماسیده شده باشه ...(یعنی زیاد بزن ) /.

بعد از 20 دقیقه تقریبا همه ی مرطوب کننده جذب صورت شده و یه حالت نرم و یکدستی به صورتت میده .

بعدش پرایمر بزن (خیلی مهمه و عالی میکنه پوستت رو )

بعد از پرایمر کرم پودر بزن ..بعد فیکس .....

اگه میخوای حرفه ای هم آرایش کنی که از کانسیلر میتونی استفاده کنی ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

پرایمر+کرم پودر+پنکیک

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦