2777
2789
عنوان

ویروس

201 بازدید | 19 پست

سلام من ویروس گرفته بودم و باردارم یعنی سرماخورده بودم بدن درد و اینا گفتم برم ماما 

بعد گفت علائم سقطه بدون اینکه فشارمو بگیره بدون اینکه چیزی بپرسه😭

گفت برو سنو رفتم سنو اومدم آقا سنوهه گفت تو الان خونریزی داری گفتم نه گفت الان خونریزی میگیری سریع برو بیمارستان😭😭😭بچها بخدا که قلبم همونجا یه لحظه وایساد از غمه حرفش و از ترس رفتم دکتر گفت فردا بیا برات نامه بنویسم واسه سقط گفت قلب نداره و .... اخه😭😭😭😭😭نمیدونم چرا و چطور😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه پیش رفتم سنو ۴ بعدی ۱/۱۷ گفت ۵ هفته و ۵ روز  حالا بعد یکماه رفتم نوشته برام ۷ هفته و ۱ ...

سنو چهار بعدی چرا؟! 

اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اولین سنوگرافی که گرفتم رفتم سنوی ۴ بعدی  برج ۱۱ هفدهم  اولین روز و آخرین روزش بعد ۵ الی ...

شما الان ۱۳ هفته تمام هستی نه ۱۰ هفته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نمیدونم دیروز رفتم دکتر حالم خوب نیست الان  چون گفتن برو بستری شو

باید کورتاژ بشید احتمالا