عادت توکالسکه خوابیدن رو از بچم گرفتم به هزار بدبختی چند روزیه میزاره توکالسکه هر چه میگم نکن انگار با دیوار حرف میزنی،تاخیر کلامی داره تی وی و گوشی ممنوعه براش باز میاره پیش خودش مینشونه تی وی روشن میکنه صداشم تا آخر میگه اینا چیزی حالیشون نیست،صبح بچه اسید معدش اومده بالا میگه میگه مقصر تویی دیشب غذا بهش دادی نباید غذا میخورد،بچه سرما میخوره میگه تو یه هفته پیش بردی پارک اینطور شد واقعا نمیدونم چکار کنم
عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600��وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
میگم وقتی وارد میشی باهاش دست بده یاد بگیره انگار با دیواری،میگم شوت کردن یادش بده هیچ،میگم برو بیرون بدو بدو کنه میبره توماشین دورش میزنه خسته شدم ازش نمیدونم چکار کنم عصبی شدم،صندلی ماشین گرفتم توش بشینه درمیاره میگه ماشین خراب میشه چکار کنم با این مرد
عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600��وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی یه لبخند ژکوند بزن چون همه ی مردا همینن از نظر اونا مقصر همه ی اتفاقات بد عالم خانوما ...
بچم تاخیر داره اصلا همکاری نمیکنه دلم میخواد ازش جدا شم ولی نمیدونم چکار کنم با کدوم پشتوانه جدا شم با کدوم پول حداقل اعصابم راحته
بیفایده اس اونقدر باهاس دعوا کردم سر ابن مسئله دیگه فقط میریزم توخودم فشار خون گرفتم دارو میخورم گاهی ازش متنفرم
بیین بگو باشه حالا ک اینطوریه. همه کارش باخودت درو ببند برو تو اتاق بگیر بحاب بگو کاری ب کارم ...
دلم واسه بچه میسوزه باید باهاش کار کنم ولی نمیرسم کارای خونه یطرف کلاساش یطرف گاهی فرصت شونه کردن موهام ندارم
یه روانشناس که راجع به همینا صحبت میکنه فیلمشو دانلود کن براش رو تی وی پخش کن که متوجه بشه
نفهمه فک میکنه همه عالم نفهمن جز خودش میگه همکارم گفته تی وی واسه صحبت بچه خوبه بعد طرف دکترای گفتاره اون هیچی نمیفهمه نمیدونم چکارش کنم