2777
2789

بچم نزدیک یک سالشه شبا از خواب بیدار میشه گریه می‌کنه و یکم میک میزنه شیر میخوره باز هی گریه می‌کنه 

یا اگه هم‌سینمو بگیره خییلی طولانی ولش نمیکنه دیگه خودم از دهنش میکشم بیرون 

برا نصف شبا شیرخشک بهش بدم؟

تا الان شیرخشک کمکی میدادم یه هفتس بهش ندادم شوهرم نمی‌ذاره میگه تو برا اینکه حوصله گریه شو نداری و حال نداری میخوای شیرخشک بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک ی سالشه و شبا پامیشه گریه میکنه احتمالا واسه گشنه موندنه وگرنه بچه ی ی ساله باید شبا راحت بخابه دیگ

شیر گاو بده از شیرخشک بهتره 

اگ الرژی نداره شبا رو شیر گاو کم چرب بده

بخر روزا بده شیر شبش کم کن دیگه،شیر مایع اینفترینی از داروخونه بخر اگه حوصله نداری شبا بده یا شیرتو بدوش

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

واااای خدا

اعصابم بهم ریخت

زجر بکشی بعد تازه انگ بی حوصلگی هم بهت بزنن

اصلا اعتنا نکن

یه چند شب امتحانی بهش شیرخشک بده شاید واقعا سیر نمیشه

دختر من دقیقا همینجوری بود

حدود یکسالگیش شیرم کم شد، شبا بد میخوابید، دو سه شب امتحانی شیر خشک دادم و دیدم بعله از گرسنگی نمیخوابیده طفلکم

تند تند هی بیدار میشه و خیلی گریه می‌کنه و سینمو نمیگیره

قطره نفخ میدی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نخیر اون عادت کرده یکساله که دیگه نیاز به شیر شب نداره ...شبا یکساعت قبل خواب باغذای کمکی سیرش کن حس ...

اتفاقا قبل خواب سیر غذا خورد آب هم خورد ولی باز پا میشه تند تند

تو هم بگو‌ بخاطر اینکه پولات خرج نشه از جون من مایه می‌ذاری بدم میاد مردایی که تو این کارا دخالت میکنند 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است