2777
2789
عنوان

درد و دل

122 بازدید | 18 پست

ساعت ۲ و ربعه 

من باید ۶ پاشم اماده شم برم سرکار

فردا روز اول کاریمه (بسته بندی 12 ساعته)و استرس دارم 

فکر کنین من ۱۹ سالمه 

وقتی خیلی بچه بودم بهم تعرض شد ، افسردگی شدید ، نوجوونی خیلی خیلی بیش از تصورتون غم انگیزی داشتم . با داروهای اعصاب بهتر شدم وگرنه یه روانی به تمام معنا بودم 

بعدش وارد دوتا رابطه شدم اونم نه از روی عشق و علاقه از روی خام بودن و نفهم بودن و خالی بود !

نه از نظر جنسی ولی از نظر روانی چنان تخریبم کردن که دیگه خدا میدونه . از مهربونیم سادگیم ذاتم و نقطه ضعفام استفاده کردن

بعد رفتم سرکار و اونجا هم یه بدبختی دیگه ک نگم بهتره 

از بچگی هم ترس از تاریکی داشتم ک این مدت بیشترم شده ، همش حس میکنم کسی هست و مامانم پیش دعانویس رفته گفته واقعا یکی هست و داره اذیتش میکنه ، شبا ساعت ۵ تازه میتونم بیهوش شم 

فکر کنین بچه ها من تو بچگی نابغه بودم ولی الان بخاطر چند سال مداوم بی خوابی که دارم فکر کنم ۵ سالی هست.

دیگه مغزی نمونده برام

بخواین راه حل بدین برای یه زندگی بهتر ، چی میگین ؟

من همینطوریش وسواس که هستم 

تازگیا بدترم شده ، چون شروع کردم به نماز خوندن که دیگه وسواسم حتی باعث ریزش ادرار غیر ارادی هم میشه 

حلال حرام هم برام مهم شده 

قبلا میگفتم با پکیجای رایگان درس میخونم کنکور میدم 

الان که فهمیدم گناهه و باید پولشو بدی 

دارم میرم سرکار که ۲۰ تومنشو قراره فقط خرج همین پکیجا کنم 

هییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کسایی که همیشه باهوش هستن زیاد استرس دارن  حققوت برای کار جدید چقدر هست؟

باهوش بودممم 

الان دیگه هیچی اصلا 

مغزم کفاف نمیده 

خیلی ناراحتم 

اون ذهنیت و اون هوش و یادگیری

دلم لک زده براش 

با خودت خلوت کن، حرف هاش رو بشنو، محاکمه اش کن، و در اخر ببخشش گذشته باعث تجربه شده پس خودت رو سرزن ...

ای گفتیی 

میدونی چنان عذاب وجدانی میگیرم 

من ک غیبت نمیکنم یا تهمت نمیزنم قضاوت ک اصلا 

ولی اگه اتفاق بیوفته انقد حالم بد میشه 

الان پکیجای درسی کنکوری تو تلگرام پر شده بالای صد ها نفر دارن استفاده میکنن شاید هزاران نفر 

ولی من چون شنیدم حق الناسه دارم میرم روزی ۱۲ ساعته کار کنم تا شاید بالای ۱۰ تومن پول بدم به چیزی که در دسترسمم هست 

چون میدونم اگه بخوام رایگانشو استفاده کنم ، هر روزز عذاب وجدان و سرزنش دارم

آرامشت رو حفظ کن! خیلیا وضعیتشون صد برابر از تو بدتر بوده ولی الآن دارن لذت دنیا رو می‌برن! همین که ...

اره من مثلا میخوام بخاطر یه دندونم فقط برم ارتودنسی کنم ک حداقل یخورده اعتماد بنفسمدبهتر شه حالم بهتر شه 

میگه ۲۲ میلیون 

بعد جالب اینه اشتیاقی هم ب ازدواج ندارم ازش فراریم

من همینطوریش وسواس که هستم  تازگیا بدترم شده ، چون شروع کردم به نماز خوندن که دیگه وسواسم حتی ...

خوب الآن یک برنامه هست اینترنتی آلما با اون درس بخون ، یا از بچه های سال بالاتر کمک بخواه، تو برنامه دیوار بزن ، قلم‌چی برا افراد بی وضاعت رایگان همه چیزش ....برا درس خوندن کلی راه هست، مشاوره مدرسه میتونه رایگان بهت برنامه بده ، مدرسه هم رایگان نامه بده بری کلاس